• -5%
NMC NMC - Humper Butt Plug Sæt
NMC NMC - Humper Butt Plug Sæt
NMC NMC - Humper Butt Plug Sæt
NMC NMC - Humper Butt Plug Sæt

NMC - Humper Butt Plug Sæt

Udsolgt
208,05 kr. 219,00 kr. -5%

Er I på udkig efter det perfekte butt plug, men har svært ved at beslutte Jer? Så Humper Butt Plug sættet fra kvalitetsbeviste NMC et sikkert valg. Sættet indeholder 3 skønne analplugs med hver sin dimension og funktion, så I er garanteret en skøn og varierende analleg.

Fordele ved DreamDirty Fyldig Butt Plug Small3 Unikke Former - Nyd skøn varierende leg
Fordele ved DreamDirty Fyldig Butt Plug SmallTo butt plugs med sugekopper til håndfri leg
Fordele ved DreamDirty Fyldig Butt Plug SmallEn plug med vibrator for ekstra intens nydelse

Dine fordele:

Uanset om du er på udkig efter noget nyt og spændende, eller blot har svært ved at beslutte hvilket anal plug du skal vælge, så er Humper Butt Plug sættet fra anerkendte NMC ikke til at gå galt i byen med.

Sættet indeholder 3 vidt forskellige plugs med hver sin form og funktion. På den måde er du garanteret en dejlig varierende leg alene eller sammen med din partner.

Det første buttplug er med sin længde på 12 cm. og diameter på 1,8 cm. et aflangt og smalt plug. Du vil opleve en nænsom indsættelse, men dyb penetration. Materialet (ABS) er dejligt fast og skaftet er prydet med riller, der giver en ekstra skøn følelse under brug. I bunden er en kraftig sugekop, der kan monteres på jævne overflader, hvilket giver dig rig mulighed for at nyde håndfri leg.

Det andet analplug er med sin længde på 12,5 cm. og diameter, der strækker sig fra 2,2 cm. til 3 cm. perfekt til dig, som elsker dyb og fyldig penetration. Plugget er bølget, og stiger gradvist i diameter, hvilket gør indsættelsen nem og nænsom efterfulgt af en dejlig fylde. I modsætning til de andre plugs fungere denne også som anal vibrator, hvilket kun gør legen endnu vildere! I bunden er der en ring, der giver dig eller din partner et godt greb med legen.

Det sidste butt plug er med sit naturtro look perfekt til dig, som elsker en realistisk følelse af penetration. Plugget har en længde på 11 cm. og en diameter der strækker sig fra 2,8 cm. til 3,3 cm. Det er derfor en udsøgt mulighed til dig, som bare elsker fylde! Med sin top formet som et penishoved, vil du opleve en dejlig fyldig indsættelse. Ligesom det første plug, kommer den også med en stærk sugekop, så du kan nyde pirrende håndfri leg.

Om du er alene eller sammen med din partner vil Humper Butt Plug sæt fra NMC uden tvivl tage klimaks til helt nye højder!

DreamDirty anbefaler:
- Brug en vandbaseret glidecreme for mere behagelig nydelse
- Skyl dine butt plugs i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne
Materialer
PVC, ABS
Farve
Sort
Batteri / Genopladelig
Batteri
Længde (cm)
12,5
Bredde (cm)
1,8 - 3,3 cm.
Batteri
2 x LR1 (Inkluderet)
Phthalatfri
Ja
NMC
O: 05753130000
Desværre er produktet ikke blevet anmeldt endnu.

Du vil eventuelt også synes om