149,00 kr.

På lager

Husk også:

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Nezend – Pocket Pussy V1

Nezend’ Pocket Pussy er til dig, som ønsker et alternativ til det klassiske håndjob. Indersiden af Sleeve’et har en dejlig struktur, som giver dig en dejlig stimulation i takt med dine bevægelser.

  • Designet til at ligge perfekt i hånden
  • Hurtigt & Nemt – Gør din onani bedre
  • Fleksibel – Bestem selv trykket omkring skaftet

Beskrivelse

Ønsker du et godt alternativ til det klassiske håndjob, så vil Nezend’ Pocket Pussy bestemt være noget for dig. Præcis som et almindeligt håndjob, stimulerer Sleeve’et inderside din penis i takt med dine bevægelser. Med Nezend’ V1 er du altså selv herre over tempoet. Nezend’ Pocket Pussy V1 er fremstillet i silkeblød medicinsk silikone af høj kvalitet. Silikonen er med til at give dig en super realistisk følelse som ved et almindeligt samleje.

Hele Sleeve’et har en længde på 13,5 cm. og en bredde på 6 cm. Fordelen ved dette Sleeve er, at du selv styrer hvor stramt den skal omslutte din penis. Sleevet tilbyder altså både hårde og stramme oplevelser eller bløde og blide oplevelser. Stram blot grebet om V1 og mærk forskellen. Sleevet passer ned i de fleste onani hylstre, hvis du foretrækker det.

V1 er nem at rengøre, vend blot vrangen udad og skyl efter med lunkent vand efter brug. Tag evt. et kig på Nezend V2 her på siden, hvis du er på udkig efter et alternativ.

Yderligere information
Materiale

Silikone

Farve

Lys

Længde (cm)

13,5

Bredde (cm)

6

Vandtæt

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nezend – Pocket Pussy V1”