Nalone – Miu Miu Kegel Vibrator Æg

389,00 kr.

1 på lager

200 ml biologisk vandbaseret glidecreme fra Just Glide
129,00 kr.
Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Miu Miu fra Nalone fungerer både som vibrator æg og bækkenbundskugler. Med Miu Miu får du altså et helt unikt 2-i-1 sexlegetøj. Perfekt til langt og pirrende forspil, hvor fjernbetjeningen overlades til en partner. Eller styrk din bækkenbund til fordel for din nydelse og dit sexliv.

  • Perfekt til frække par lege
  • Styrk din bækkenbund – Bedre sexliv
  • Velegnet til begyndere og erfarne

Miu Miu – En kategori helt for sig selv!

Der findes efterhånden er stort udvalg af vibrator æg og bækkenbundskugler på markedet. Med Miu Miu fra kvalitetsbevidste Nalone får du det bedste fra begge verdener, idet det både fungerer som vibrator æg og bækkenbundskugler. Miu Miu er udstyret med 7 vibrationsmønstre, der nemt kan betjenes med fjernbetjeningen af dig eller din partner. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 10 meter. Ægget har en silkeblød silikone overflade, der er særdeles skånsom mod huden og de intime områder. Med sin indsættelige længde på 7,7 cm. og diameter på 3,6 cm er ægget både velegnet til begyndere og erfarne. Miu Miu er 100% vandtæt, og kan derfor nemt tages med i badet. Batteriet har en levetid på 120 minutter, og kan oplades vha. det medfølgende USB-kabel.

Pift forspillet og samlejet op med uforudsigelig nydelse

Miu Miu er perfekt til frække lege sammen med en partner. Overdrag fjernbetjeningen og overlad kontrollen over din nydelse til din partner. Mærk pirrende eufori ved det uventede og uforudsigelige. Eller tag kontrollen over din partners nydelse, og nyd følelsen af at styre din partner med fjernbetjeningen.
Med et Miu Miu vibrator æg er det kun fantasien, som sætter grænser for hvor og hvornår det skal bruges. Tag til parmiddag, restaurantbesøg eller ud i det fri og gør forspillet til et heldagsprojekt. Hvor længe kan i holde fingrene fra hinanden?

Træn og styrk din bækkenbund – Til fordel for din nydelse

Der er mange fordele ved at træne sin bækkenbund! Ønsker man en styrket bækkenbund, er der ikke nogen mere effektiv måde end træning med bækkenbundskugler. Mange er af den opfattelse, at fordelen ved at bruge bækkenbundskugler er, at man får et strammere underliv til fordel for ens partners nydelse. Det er dog ikke tilfældet, tværtimod så er bækkenbundstræning en måde at øge sensitiviteten i sit eget underliv, hvormed ens egen nydelse under samleje forbedres. Med Miu Miu’ 2 kugler, er du sikret en effektiv bækkenbundstræning. Kuglerne har en vægt på 69 gram, hvilket gør dem velegnet til begyndere såvel som erfarne. Kombiner Miu Miu med knibeøvelserne og opnå en stærkere bækkenbund og en øget sensitivitet i løbet af ingen tid!

Materiale

ABS, Metal, Silikone

Farve

Hvid, Lyserød

Vibration

Ja

Batteri

Indbygget

Genopladelig

Ja

Længde (cm)

7,7

Bredde (cm)

3,6

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nalone – Miu Miu Kegel Vibrator Æg”

4.7 ud af 5.0