199,00 kr.

Ikke på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Mandy Mystery – Loose-fit Minikjole m. G-streng

Fræk og forførende minikjole fra kvalitetsrige Mandy Mystery. Kjolen har et løstsiddende loose-fit, som gør den yderst behagelig at have på. Det smukke og detaljerede net-design overlader ikke meget til fantasien. Perfekt til pirrende forførelse eller som hverdags mundering med en top eller bh. G-streng inkluderet i prisen.

  • Loose-fit – Behageligt at have på
  • Net-Design – Forførende look
  • G-streng inkluderet i prisen

Mandy Mystery Minikjole – Forførende loose-fit design

Mandy Mystery er kendt for deres høje kvalitetsniveau og smukke design indenfor erotisk lingeri. Hvis du før har købt eller surfet rundt efter lingeri, så er det meget sandsynligt, at du er stødt på dem allerede. Bag sig har de et stort udvalg af forskelligt lingeri, hvor alle deres produkter er karakteriseret af høj kvalitet og flotte detaljer. Samme kvalitetsniveau vil man opleve med deres loose-fit minikjole. Kjolen har et løstsiddende loose-fit, der smyr sig pænt om kroppens former. Det detaljerede net-design blotter kroppens natur, og er en fryd for det blotte øje. Med i prisen får du en smuk og velsiddende g-streng, der komplimenterer minikjolen til punkt og prikke.

Loose-fit minikjole – Indbydende leg eller festlig mundering?

Kun fantasien sætter grænser for hvor, hvordan og hvornår minikjolen fra Mandy Mystery skal bruges. Giv fantasien frit løb i et langt og pirrende forspil, hvor forførelse og lyst er højest på dagsordenen. Oplev hvordan det transparente look og de mange smukke detaljer, tilføjer en intens og ophidsende dimension til legen. Der vil ikke gå lang tid fra minikjolen præsenteres til det er umuligt, at holde fingrene fra hinanden.
Udover forførelse og pirrende forspil, så kan minikjolen også snildt bruges til festlige lejligheder. Den kan endda bruges som hverdagsmundering. Kjolen gør sig godt med en nederdel sammen med en bh og/eller en top.

One Size minikjole fra Mandy Mystery

Loose-fit minikjolen fra Mandy Mystery er fremstillet i slidstærkt og strækbart nylon og spandex. Da materialet er meget fleksibelt, er du garanteret en smuk pasform, hvor kjolen smyr sig perfekt over kroppens kurver. Kjolen er one size og passer derfor alle kvinder, der normalt bruger tøj i størrelserne S-L. Det samme gælder g-strengen. Du kan læse de vejledende kropsmål længere nede. Befinder du dig indenfor følgende mål, er du garanteret et perfekt fit!

Specikke mål (CM):

Tøjstørrelse: S-L (36-46)
Bryst: 82-106
Talje: 65-90
Hofter: 92-112

Vaskeanvisning: Håndvaskes i koldt vand.

Vægt0,07 kg
Materiale

Nylon, Spandex

Farve

Sort

Størrelse

One Size

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Loose-fit Minikjole m. G-streng”