279,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Mandy Mystery – Life-size Lolitadukke

Life-size lolitadukke fra Mandy Mystery. Dukken er velegnet til de nysgerrige, der ønsker en kompagnon i soveværelset. Lolitadukken er også den perfekte følgesvend til en polterabend eller anden festlig lejlighed. Mandy er udstyret med 3 indgange.

  • Life-size lolitadukke
  • 3 indgange – Oralt, vaginalt og analt
  • Inkluderer et reparations-kit

Mandy Mystery Lolitadukke – Oppustelig sexdukke

Mandy fra Mandy Mystery er ikke bare en vaskeægte lolitadukke, men en smuk en af slagsen! Perfekt til de nysgerrige, der ønsker at eksperimentere med noget nyt og spændende. Og er derudover den perfekte følgesvend til sjove fester eller som vedhæng på studentervognen. Mandy er med sine 155 cm en life-size lolitadukke, der kun har et formål, og det er at tjene dine behov. Du kan enten nyde Mandy oralt, vaginalt eller analt.

Mandy Mystery Lolitadukke – Din og kun din sexdukke

Du og alene du bestemmer hvordan Mandy fra Mandy Mystery skal nydes. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Du vælger hel selv om Mandy skal nydes vaginalt, analt eller oralt. Hver indgang har en penetrationsdybde på 12 cm. Med en god glidecreme er du garanteret en rigtig skøn stimuli. Ligeledes vælger du helt selv hvordan Mandy skal nydes. Så uanset om du er til doggy style eller missionær, så hører du intet brok fra Mandy. Mandy har et printet ansigt, der giver hende et frækt udtryk og hjælper fantasien på vej. Brysterne er lavet i et hårdere og strammere materiale, så de føles mere realistiske.

Tag med Mandy til fest!

Mandy fra Mandy Mystery er den perfekte ledsager til en festlig komsammen, såsom en polterabend, fødselsdag eller lignende. Hun er nem at have med under armen, og kræver ikke så meget af sig. Mandy fungerer også som et smukt vedhæng til studentervognen eller lignende. Ligemeget hvad, så er Mandy altid klar på fest og farver.

Materiale

PVC

Farve

Lys

Længde (cm)

153

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Life-size Lolitadukke”

Du kunne også være interesseret i...