ManCage – 01 Justerbart Kyskhedsbælte

499,00 kr.

Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

ManCage 01 Chasity er det perfekte kyskedsbælte til den kvalitetsbeviste, der elsker frække dominanslege. ManCage 01 kommer med et stort udvalg af pins, så du helt selv kan justere størrelsen. Nyd det frække ved, at Chasity forhindrer din eller din partners erektion.

  • Justerbar – sikrer dig et perfekt fit!
  • Medfølger hængelås m. nøgler
  • Går ikke på kompromis med kvalitet

Nyd følelsen af magt, når din partners erektion forhindres af ManCage 01. Eller underkast dig din partners kontrol, og oplev det pirrende ved at overlade styringen til en anden. ManCage 01 er det perfekte kyskhedsbælte til dem, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Bæltet er en lidt kortere version, hvilket gør den perfekt til jer der elsker det rigtig restriktivt! Med de mange ringe og pins, er I sikre på et perfekt fit. ManCage 01 er altså justerbar, hvilket gør den nem at bruge.

Kyskhedsbæltet er lavet i ABS-plast, der begrænser bevægeligheden og føles køligt mod huden. Lufthullerne, samt det lille hul i snuden, der gør det muligt at urinere, kan I nemt lade legen stå på i rigtig lang tid. Med hængelåsen og nøglen kan man for alvor tage eller overgive kontrollen.

Kyskhedsbæltet har en indre længe på 9 cm. Buret har en indre diameter på 3,5 cm. og ringene har en diameter på hhv. 4,5 cm, 5 cm, 5,5 cm og 6 cm. Med ManCage 01 medfølger hængelås med 2 nøgler, 5 engangs hængelåse med nummer, flot opbevaringsæske og rigeligt med pins.

Vægt0,350 kg
Materiale

Polycarbonate

Farve

Sort, Transparent

Længde (cm)

9

Bredde (cm)

4,5

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ManCage – 01 Justerbart Kyskhedsbælte”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0