Magic Wand

Magic Wand (massageapparat) tilbyder en særdeles kraftig klitoris stimulation, der giver intense orgasmer! De er samtidigt perfekte til, at pirre erogene-zoner under forspil. Der findes mange forskellige typer af magic wands, der kommer med forskellige vibrationshoveder, så du selv kan vælge om du ønsker en der er mere fleksibel eller en fast. Vibrationsmønstrene kommer i forskellige tempoer og udsving, så du får en mere varierende nydelse under legen med dit massageapparat. Du vil opleve en meget direkte stimulation af klitoris med en magic wand, modsat andre typer af vibratorer, der ofte fokuserer mere på den indvendige stimuli. Bliv klogere på hvordan du bedst bruger din magic wand ved at læse vores guide "Hvordan bruger man en Magic Wand vibrator?" Samtidigt er det en genial par vibrator, da de er super ligetil at inkludere i lagengymnastikken.

-Mest populære kategorier-

Magic Wand - En klassiker og en sikker vinder!

Opnå kraftig og målrettet klitoris stimulation med en Magic Wand

Der er en grund til at Magic Wand’ er blevet så omtalt, anerkendt og populært et sexlegetøj til kvinder! Det er ene og alene af den grund, at der ikke findes sexlegetøj, der kan give ligeså bred og intens klitoris stimulation. Med en Magic Wand er det ikke et problem at ramme og forkæle klitoris med skønne vibrationer. Tværtimod, så bliver det ikke nemmere!
Magic Wand’ er kendetegnet ved, at have en lang form, store ’hoveder’ og meget kraftige vibrationer. Den hel klare fordel er, at du med den forstørrede form opnår bred, kraftig og intens stimuli. En stimuli som intet andet sexlegetøj kan måle sig med.
En Magic Wand er perfekt til dig, der aldrig før har oplevet en klitoris orgasmer. Med en wand er du stort set garanteret skønne orgasmer i lange baner.
I gennem tiderne, og i takt med at de er blevet så populære, er det blevet udviklet et væld af forskellige typer. Det er selvfølgelig en fordel, at der er mange at vælge i mellem, men det gør det samtidigt meget svært at vælge den, der passer bedst til en selv. Hos DreamDirty forsøger vi at gøre valget så nemt som overhovedet muligt!

Hvorfor købe en Magic Wand?

Ja hvorfor dog det? En Magic Wand er perfekt til dig, der før har erfaret besvær ved at opnå en klitoris orgasmer. Du har måske forsøgt dig med simpel onani, eller fræk leg sammen med en partner, men det vil bare ikke lykkes. Måske har du ovenikøbet forsøgt dig med en almindelig klitoris vibrator, men selv det har ikke været nok til klimaks.
Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er en Magic Wand uden tvivl løsningen! Med en Magic Wand rammer du ubesværet klitoris og hele området omkring klitoris. Magic Wand’ er ofte kendetegnet ved, at have meget kraftige vibrationer, der kombineret med det forstørrede ’hoved’, sikrer dig en skridsikker stimuli helt uden lige.
Hos DreamDirty anbefaler vi generelt, at hvis du ikke har kunne erfare en klitoris orgasme ved brug af en almindelig vibrator, at du tager enten en wand eller et Womanizer produkt i brug. En Magic Wand er oftest en økonomisk måde, at garantere sig selv skønne klitoris orgasmer! De er ofte lidt dyrere end almindelig klitoris vibratorer, men du får også et legetøj du kan nyde mange år i fremtiden.

Der er alt for mange at vælge i mellem! Hvilken Magic Wand skal jeg vælge?

Som nævnt tidligere, så er der blevet udviklet en del Magic Wand med tiden, hvilket er grunden den store efterspørgsel gennem tiderne. Det kan derfor være meget svært at overskue, hvilken der passer bedst til en selv og ens ønsker og præferencer. Da vi hos DreamDirty ønsker at du remmer plet med din første Magic Wand, har vi sammensæt nogle forslag til overvejelser man kan gøre sig, før man springer ud i at investere i en Magic Wand. Først og fremmest er det nævneværdigt, at det med en wand ikke kan gå helt galt. Vi kan 100% stå inde for vores udvalg her på siden, og vi er stensikre i troen om, at intet her vil skuffe.
Når det så er sagt, så har vi alle forskellige præferencer, og det kan derfor være relevant at overveje ting såsom materiale, størrelse, hovedform, og vibrationsfunktioner før man springer ud i et køb.
Materiale er vigtigt, da nogle vibrationshoveder kommer i silikone og andre i plast. Silikone har den helt klare fordel, at materialet føles silkeblødt og skånsomt mod huden. Plast har den fordel, at vibrationerne føles lidt mere intense, idet materialet er mere fast og råt. Størrelse er også relevant, da store Magic Wand ofte kommer med kraftige vibrationsmønstre. Mange foretrækker dem mindre, da de er mere diskrete og nemmere at håndtere. Hovedform er også en vigtig faktor! Ønsker ud en klassisk hovedform eller en hovedform med udsnit til klitoris? Vibrationsfunktioner er også værd at tage med i overvejelserne. Er hastighed og intensitet vigtigst eller er unikke mønstre vigtigst?
Gør du dig ovenstående overvejelser, så kan du være sikker på, at du finder den, der passer bedst til netop dig!