Anal Rengøring

En grundig anal rengøring er lige så vigtig som din anal stimulering. Om du er til et analt brusehoved eller en douche er helt op til dig. Fordelen ved et analt brusehoved er den hurtigt og effektivt rengøre dit intime område, så du kan komme i gang med den sjove del. Den store fordel ved en god douche er derimod, at den kan tages med på farten samt er meget diskret, da den kan gemmes væk i skuffen, når den ikke bruges til anal rengøring. Vi anbefaler at bruge en smule vandbaseret glidecreme på dit brusehoved samt douche, da det giver en nemmere indsættelse.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Anal Rengøring - Nyd bekymringsfrit og hygiejnisk analsex med grundig anal rens

Anal Rengøring - Hvad menes der helt præcis med anal rens?

Hos DreamDirty anbefaler vi altid en god intim hygiejne, når det kommer til brug af sexlegetøj. Af den årsag finder du her på siden hygiejne produkter, såsom rensevæsker til legetøj. Men det er altså ikke kun efter leg med erotisk legetøj, at vi anbefaler god hygiejne. Også før samleje, særligt analsex, anbefaler vi en god hygiejne. Af den grund finder du i denne kategori en samling af anal rengørings artikler, såsom anal dusch (anal douché) og intime brusehoveder. Når det kommer til analt samleje sammen med en partner, fyldes man ofte af bekymringen om, hvorvidt man er ’ren nok’ bagi. Sådanne bekymringer kan være med til at skabe en uro, som tager en del af nydelsen væk fra legen. Ved grundig anal rens er det ikke længere tilfældet, og man vil opleve meget mere afslappende stunder. Det kan være svært, at opnå en tilstrækkelig hygiejne bagi uden brug af anal rengøringsprodukter. Det mest gængse produkter er anal dusch og intime brusehoveder. Af nedenstående kan du læse fordele og ulemper ved begge dele, og forhåbentligt komme tættere på en beslutning om, hvad der passer bedst til netop dig.

Anal Rengøring - Anal rens med anal dusch (anal douché) eller intim brusehoved?

Som allerede nævnt, så er de to mest to klassiske anal rengøringsprodukter anal douché (anal dusch) og intim brusehoveder. Det kommer hver i sær med deres fordele og ulemper, som kan være værd at tage med i sine overvejelser før man springer ud i et køb. En anal dusch er i sig selv meget simpel, og fungerer som en ’sprøjte’. Fyld beholderen op med lunkent vand og indsæt indførelsesstykket, for så at pumpe vand op i numsen. Sid gerne på hug, mens du gør dette, og gentag evt. forløbet nogle gange, hvis du anvender en mindre anal douché. Her på siden kan du finde dusch med forskellige størrelse beholdere og indførselsstykker. Vælger du en med et stort eller kuglet indførselsstykke kan din anal rens i sig selv blive en meget tilfredsstillende oplevelse. Intimbrusehoveder er for mange lidt mere ligetil at anvende, men kræver dog at du er i brusekabinen under anvendelse. De fungerer på den måde, at de skrues på bruseslangen og erstatter det almindelige brusehoved. De intime brusehoveder er lavet så du nemt kan indføre dem, og udføre en grundig anal rengøring. Nogen vil mene, at intime brusehoveder er mere hygiejniske end anal dusch, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Selvom det måske er nemmere og hurtigere er opnå en grundig rengøring, kan det nøjagtig samme opnås med en douché.

Uanset om du vælger det ene eller det andet, så anbefaler vi på det kraftigste at du anvender en glidecreme for at gøre din anal rens nemmere. Gerne en vandbaseret til anal douché og silikonebaseret til intime brusehoveder.

Anal Rengøring - Er anal rens virkelig en nødvendighed for at nyde analsex?

Det korte svar er nej, det er ikke en nødvendighed. Overhovedet ikke faktisk, og det er også langt fra alle der gør det. Det handler som så meget om præferencer. Vælger man ikke at foretage sig en anal rens, så er det bare endnu mere essentielt at holde en god hygiejne efter leg. Også hvis i anvender sexlegetøj, er det en god idé at gøre det ordentligt rent efterfølgende. Selvom det ikke er en nødvendighed, at udføre en anal rens før analsex mener vi dog stadig, at der er mange fordele ved at gøre det. Der er simpelthen i værre end at have lyst til lækker og pirrende anal stimulation, men holde tilbage fordi man frygter for hygiejnen bagi. Altså er det den perfekte måde, at sikre den bedst mulige komfort når det kommer til analsex.