Viser 1–36 af 457 resultater

Sexlegetøj til Mænd

I løbet af de seneste år, er der kommet mere og mere sexlegetøj til mænd, hvilket har gjort det muligt at få nydelse på flere måder. Hvor en pocket pussy før “kun” havde et indvendigt mønstre, kommer de nu med vibration, automatisk bevægelse mm. Hos os finder du hele tiden de seneste trends og produkter indenfor alt fra penis stimulation til prostata stimulans, så du altid kan få den bedste nydelse som mand.

De mest populære kategorier

Bestsellere

alle produkter


Få en bedre orgasme med sexlegetøj til mænd

Gør onani lidt sjovere med sexlegetøj

Er du træt af den klassiske håndtrold? Eller er du blot på udkig efter at gøre onanioplevelsen endnu vildere, så befinder du dig helt rigtige sted! Som du nok allerede er bekendt med, så er der snart ikke det sexlegetøj til kvinder og par, som ikke findes. Og det har desværre ikke altid været tilfældet for os mænd. Til vores fordel er der kommet et utal af nyt og spændende sexlegetøj til mænd gennem de senere år, hvilket muligvis er et følge af den store succes, og ikke mindst efterspørgsel, af Fleshlight og Tenga produkter. Hos DreamDirty er vi stolte af vores store og brede udvalg af sexlegetøj til mænd, og vi er sikre i troen om, at du kan finde det der passer bedst til dig. Vi har forsøgt at gøre det så overskueligt, at navigere rundt i vores udvalg som overhovedet muligt. Af den grund har vi opdelt udvalget i 5 overordnede kategorier. Navnlig onani produkter, penisringe, anal sexlegetøj til mænd, penisforstørrelse og tilbehør. Så uanset om du er på udkig efter en pocket pussy, sexdukker, penisring, prostata stimulator, penis pumpe, glidecreme eller et middel til en længere erektion, så kan du nemt og hurtigt lokalisere det rette sexlegetøj her på shoppen. Du vil finde sexlegetøj til mænd i alle prislejer, så du uanset budget kan være sikker på at finde den perfekte følgesvend til legen. Savner du yderligere inspiration, så læs guiden: ”Hvordan vælger jeg det legetøj, som passer bedst til mig?” som du kan finde i vores blog.

Byt traditionel onani ud med et sexlegetøj til mænd

Du kan måske nikke genkendende til, at det hurtigt kan gå hen og blive en triviel affære at onanere. Onani er en vigtig og essentiel måde, at forblive sund, rask og afbalanceret, og du kan derfor med fordel involvere et sexlegetøj til mænd næste gang du onanerer. Som alternativ til den klassiske håndtrold anbefaler vi, at du tager en pocket pussy med i sengen. Oplev onani du sent vil glemme. Her på siden finder du et stort udvalg af pocket pussy, både kendte mærkevare såsom Fleshlight og Tenga, men også et stort udvalg af tilsvarende produkter i alle prisleje. Find den pocket pussy, der tiltaler dig mest og nyd onani som aldrig før. Husk altid at anvende rigelig med glidecreme for maksimal nydelse med dit sexlegetøj. Du kan også går all-in og investere i en sexdukke. Du tænker nok, at det lyder som en alt for dyr affære. Det behøver det nødvendigvis ikke være, da du her kan finde realistiske sexdukker til overkommelige priser. Her på siden har alt fra interaktive doggy dukker til life-like udgaver.

Hårdere, stærkere, større og mere længerevarende erektion!

Her på siden forhandler vi mange forskellige typer sexlegetøj, som enten kan hjælpe dig med en hårdere, stærkere og større erektion eller mere udholdenhed i soveværelset. En penisring er et perfekt sexlegetøj til mænd, når det kommer til hårdere erektion og mere udholdenhed. Ved at lade sin penis omslutte af en penisring, begrænser du blodtilførslen, og du vil uden tvivl kunne mærke forskel i styrke og udholdenhed. Perfekt til onani såvel som samleje. Hvis det udelukkende er udholdenhed man er på udkig efter, så kan man også med fordel anvende en ring rundt om kronjuvelerne. På den måde blokeres/besværliggøres sædafgangen, hvilket ikke blot forlænger samlejet eller onanien, men samtidig giver en uhyrlig pirrende følelse, da klimaks bare bliver ved og ved. Et velkendt alternativ til en penisring, er en penis pumpe. Med en penis pumpe vil du hurtigt, sikkert og nemt kunne pumpe din penis op i størrelse, og derved opleve en større erektion for en stund til fordel for dig og evt. din partner. En pumpe er derfor et fantastisk stykke sexlegetøj til mænd. Ved brug af en penis pumpe dannes et vakuum, som giver en fortryllende stimuli. Oplev hvordan din penis føles meget mere sensitiv efter brug, hvor selv den mindste berøring føles uvirkeligt dejligt. Savner du mere udholdenhed, når det kommer til onani eller samleje med en partner, så har vi også midler der kan hjælpe dig med dette. Vi har bedøvende sprays og klude, som bedøver penis, og dermed giver meget mere udholdenhed. Et udsøgt muligt, hvis du ønsker at øge din stamina med eller uden sexlegetøj.