Vibrator

Vibratorer har altid været det mest populære valg af sexlegetøj til kvinder og ikke uden grund. Den kvindelige krop er forskellige fra person til person og det samme kan siges om vibratorer. Ønsker du at opleve en mere intense stimulans indvendigt, så er en dildovibrator et oplagt valg, da penetreingen sender vibrationerne dybt ind i kroppen. Er du mere til udvendig stimulans af klitoris, så er en bulletvibrator perfekt til din nydelse. Skal det være det bedste af de to verdener så har du en perfekt legekammerat i rabbitvibratoren, der stimulerer klitoris og indvendigt på samme tid. Med en Magic wand (massageapperat) er du sikret intense nydelse, da denne form for vibrator altid kommer med en kraftig vibration, der let kan justeres til netop dit behov. Lær din krop at kende undervejs og åben op for nye fantasier og orgasmer. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken type der passer bedst til dig eller blot har svært ved at vælge, så læs vores komplette guide, hvor hver kategori bliver forklaret. Derudover gives der til hver kategori 3 gode anbefalinger, hvor både fordele og ulemper anmeldes.

Viser 1-24 af 113 element(er)

Sådan finder du den vibrator, der passer bedst til dig

Hvad er en vibrator i det hele taget?

En vibrator er i ordets forstand sexlegetøj, som besidder evnen til at vibrere. Det kommer nok ikke som nogen særlig stor overraskelse, men det er netop af den grund, at vibratorer er det hyppigst købte sexlegetøj til kvinder. Som du måske allerede har opdaget, så findes der et væld af forskellige udgaver og det kan af den grund være svært at anskueliggøre, hvilken der passer bedst til dig. Vi har her på siden forsøgt at danne et overblik, ved at opdele de forskellige typer vibratorer indenfor dildoer, klitoris, G-Punkts, Fjernstyrede (remote), den verdenskendte Rabbit vibrator, Magic Wand’ og Womanizer. Fælles for alle kategorierne er selvfølgelig, at de kan vibrere, men hvad er det så der adskiller dem? Hvilken type kategori en vibratoren lander i, afhænger af hvad den skal bruges til, og hvad det er tiltænkt den skal ramme. Om du vil forkæle din klitoris, dit g-punkt eller begge dele samtidigt, så findes der et specifikt sexlegetøj til det formål. Om du ønsker en til den frække par leg eller en unik og anderledes stimuli, så kan du finde det helt rigtige sexlegetøj til formålet her på siden.

Hvorfor er en vibrator en kvindes bedste ven?

Prøver man først at lege med en vibrator, så går det hurtigt op for en, at det er et uundværligt stykke sexlegetøj. Og finder man først den, som passer perfekt til ens behov, så har man et utal orgasmer i vente. For mange er vibrationer prikken over i’et, når det kommer til at drive klimaks ud over det sædvanlige. Du kender måske følelsen af, at almindeligt onani ikke altid er så tilfredsstillende, som det burde være? Så bør du overveje at overlade styringen til en vibrator. Du vil med garanti opleve stimuli, som du sent vil glemme. De fleste findes med forskellige vibrationshastigheder og vibrationsmønstre, hvilket giver dig muligheden for at finde det program, der passer bedst til dig. Alt efter dine behov, kan du nemlig nyde alt fra blide og bløde til hårde og intense vibrationer. Så frygten for, at en vibrator bliver for intens eller blot bliver et forstyrrende element, skal du altså ikke lade dig kure af. Udover frække sololege, er en vibrator også en exceptionel tilføjelse til lagengymnastik med en partner. Gør samlejet lidt frækkere, og driv hinanden til fortryllende orgasmer.

Hvilken vibrator skal jeg vælge? Hvilken passer bedst til mig?

Hvilken vibrator, der passer bedst til ens eget behov, kan være en rigtig svær overraskelse. Da vi ikke har et ønske om, at du skal købe dig fattig ved at prøve dig frem, har vi efter bedste evne forsøgt at anskueliggøre det. Først skal du tage stilling til, hvordan du nemmes drives til klimaks. Er det ved almindelig penetration, klitoris stimuli eller G-punkts stimuli? Ved du først det, så bliver valget noget nemmere derfra. Dildo vibratorer er en udsøgt mulighed til dig, der elsker almindelig penetration, og blot ønsker at spice det lidt op med skønne vibrationer. Dildo vibratorer er et sikkert begynder valg, da du får en god all around oplevelse, som du ikke kan gå helt galt i byen med. Det er også en oplagt mulighed for, at indsnævre dine behov til næste gang du overvejer at købe sexlegetøj. Klitorisvibratorer er oplagt til dig, som bare elsker forkælelse af klitoris. De findes som forskellige typer. De klassiske bulletvibrator går man bestemt ikke galt i byen med, og er et oplagt begynder valg. Ønsker man en mere bred og intens klitoris stimuli, så bør man overveje en Magic Wand. Ønsker man en unik og enestående klitoris stimuli, hvor orgasmer ikke er spørgsmål, så bør man overveje at spendere sine penge på en Womanizer.G-punkts vibratorer er oplagt til dig, som drives bedst til klimaks ved fast og målrettet G-punkts stimulation. For mange kan G-punktet være svært at ramme ved almindeligt samleje, og et sexlegetøj skab til G-Punkt stimulans er derfor altid en sikker vinder. Rabbit Vibratorer er en udsøgt mulighed for at forkæle både klitoris og G-punktet samtidigt. Perfekt til dig, der elsker de lidt mere intense oplevelser. Eller til dig, hvor både klitoris og G-punkt helst skal være i spil for at opnå skønne orgasmer. Fjernstyrede vibratorer er til parret, der ønsker at pirre hinandens lyster med fortryllende leg og stimuli. Perfekt til forspillet og de frække parlege.