Magic Wand

Magic Wands (Også kendt som massageapparat) tilbyder en mere kraftig udvendig stimulering af klitoris til de mere intense orgasmer også perfekt til at pirrer de erogene-zoner under det gode forspil, der sætter stemningen for jer begge to. Der findes mange forskellige typer af magic wand, de kommer med forskellige vibrationshoveder, så du selv kan vælge om du ønsker en mere fleksibel wand eller en fast. Vibrationsmønsterne kommer også i forskellige tempoer samt udsving, så du får en mere varierende nydelse under onani som kvinde. Du får en meget direkte stimulans af klitoris med en magic wand som kvinde, modsat andre typer af vibratorer, der ofte fokuser mere på den indvendige stimulans. Når det kommer til at bruge en magicwand, så er de utrolig lette at bruge også for nybegyndere indenfor kvindeligt sexlegetøj. En ting er dog sikker, du skal nok finde den wand (massageapparat), der passer bedst til din stimulans her.

Viser 1-22 af 22 element(er)

Magic Wand - En klassiker og en sikker vinder!

Opnå kraftig og målrettet klitoris stimulation med en Magic Wand!

Der er en grund til at netop dette stykke sexlegetøj er blevet så omtalt, anerkendt og populært et sexlegetøj til kvinder! Det er ene og alene af den grund, at der ikke findes sexlegetøj, der kan give ligeså bred og intens klitoris stimulation. Med en Magic Wand er det ikke et problem at ramme og forkæle klitoris med skønne vibrationer. Tværtimod, så bliver det ikke nemmere! Magic Wand’ er kendetegnet ved, at have en lang form, store ’hoveder’ og meget kraftige vibrationer. Den hel klare fordel er, at du med den forstørrede form opnå bred, kraftig og intens stimuli. En stimuli som intet andet sexlegetøj kan måle sig med. Denne form for vibrator er helt perfekt til dig, der aldrig, før har oplevet en klitoris orgasmer. Med en Magic Wand er du stort set garanteret skønne orgasmer i lange baner. I gennem tiderne og i takt med at Magic Wand er blevet så populære, er det blevet udviklet et væld af forskellige typer. Det er selvfølgelig en fordel, at der er mange at vælge i mellem, men det gør det samtidigt meget svært at vælge den, der passer bedst til en selv. Hos DreamDirty forsøger vi at gøre valget så nemt som overhovedet muligt! 

Hvorfor købe en Magic Wand?

Ja hvorfor dog det? En Magic Wand er perfekt til dig, der før har erfaret besvær ved at opnå en klitoris orgasmer. Du har måske forsøgt dig med simpel onani, eller fræk leg sammen med en partner, men det vil bare ikke lykkes. Måske har du ovenikøbet forsøgt dig med en almindelig klitoris vibrator, men selv det har ikke været nok til klimaks. Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er en Magic Wand uden tvivl løsningen! Få mulighed for at ramme klitoris ubesværligt og hele området omkring klitoris på samme tid. Magic Wand’ er ofte kendetegnet ved, at have meget kraftige vibrationer, der kombineret med det forstørrede ’hoved’, sikrer dig en skridsikker stimuli helt uden lige. Hos DreamDirty anbefaler vi generelt, at hvis du ikke har kunne erfare en klitoris orgasme ved brug af en almindelig klitoris vibrator, at du tager enten en Magic Wand eller et Womanizer produkt i brug. Selv om de to produkter på ingen måder kan sammenlignes, er der én væsentlig forskel. Og det er nemlig prisen. En Magic Wand er oftest en økonomisk måde, at garantere sig selv skønne klitoris orgasmer! De er ofte lidt dyrere end almindelig klitoris vibratorer, men du får også et sexlegetøj du kan nyde mange år i fremtiden. 

Der er alt for mange at vælge i mellem! Hvilken Magic Wand skal jeg vælge?

Som nævnt tidligere, så er der blevet udviklet en del Magic Wand med tiden, hvilket er grunden den store efterspørgsel gennem tiderne. Det kan derfor være meget svært at overskue, hvilken der passer bedst til en selv og ens ønsker og præferencer. Da vi hos DreamDirty ønsker at du rammer plet med dit nye sexlegetøj fra start af, har vi sammensæt nogle forslag til af de overvejelser man kan gøre sig, før man springer ud i at investere i en Magic Wand. Først og fremmest er det nævneværdigt, at det aldrig ikke kan gå helt galt med en vibrator. Vi kan 100% stå inde for vores udvalg her på siden og vi er stensikre i troen om, at intet her vil skuffe dig. Når det så er sagt, så har vi alle forskellige præferencer og det kan derfor være relevant at overveje ting såsom materiale, størrelse, hovedform, og vibrationsfunktioner før man springer ud i et køb. Materiale er vigtigt, da nogle vibrationshoveder kommer i silikone og andre i plast. Silikone har den helt klare fordel, at materialet føles silkeblødt og skånsomt mod huden. Plast har den fordel, at vibrationerne føles lidt mere intense, idet materialet er mere fast og råt. Størrelse er også relevant, da større Magic Wand ofte kommer med kraftige vibrationsmønstre. Nogle foretrækker et mindre sexlegetøj, da de er mere diskrete og nemmere at håndtere. Hovedform er også en vigtig faktor! Ønsker ud en klassisk hovedform eller en hovedform med udsnit til klitoris? Vibrationsfunktioner er også værd at tage med i overvejelserne. Er hastighed og intensitet vigtigst eller er unikke mønstre vigtigst? Gør du dig ovenstående overvejelser, så kan du være sikker på, at du finder den Magic Wand, der passer bedst til netop dig!