Klitoris Vibrator

Rigtig mange kvinder vælger en klitoris vibrator som deres starts sexlegetøj, da den giver let adgang til en skøn orgasme ved klitoris stimulering og er super let at anvende. Der findes flere forskellige størrelser af klitoris vibratorer, dem der passer til tasken og kan nemt tages med på farten, men også de lidt større bullet vibratorer, der giver dig en bedre håndtering af din nydelse under onani som kvinde. DreamDirty har et stort udvalg af forskellige vibratorer og forhandler bla. De verdenskendte Womanizer' produkter her på siden. Om du er til én-hastighed vibration eller en klitoris vibrator med flere forskellige mønstre, kan du finde den her på siden. Husk at en bullet vibrator også kan bruges under forspillet til at kærtegne de erogene-zoner for en pirrende stemningen inden legen tager fat.

Viser 1-24 af 34 element(er)

Klitoris Vibrator - Målrettet fortryllelse af din klitoris

Hvad adskiller en klitoris vibrator fra andre vibratorer?

En klitoris vibrator er i ordets forstand en vibrator, hvis formål er direkte og målrettet stimulation af din klitoris. Du vil selvfølgelig også kunne nyde klitoris stimuli med en almindelig dildo vibrator, men det er ikke helt det samme. Klitoris vibratorer er enestående, da de udelukkende har klitoris i fokus, og derfor forkæler dig med en utrolig målrettet stimulation helt uden lige. Der findes et stort udvalg af vibratorer til klitoris stimulans med hver sit unikke design og funktioner. Den mest kendte er den klassiske bullet vibrator, som med sit lille og simple design, er meget diskret og nem at have med på farten. Du må dog ikke tage fejl af en bullet vibrator, da de er uhyre effektive! En ny og unik form for klitoris vibrator er de verdenskendte Womanizer produkter, der forkæler klitoris med nydelse af en helt anden liga. Med Womanizer produkter vil du opleve tryk, sug og skønne vibrationer direkte på din klitoris. En orgasmesikker investering!   Udover Womanizer og bullet vibratorer, så findes der her på siden et væld af andre klitoris vibratorer. Så du vil helt sikkert kunne finde den, der passer bedst til dig. 

Hvordan ved jeg om en klitoris vibrator er min kop te?

En klitoris vibrator er den perfekte følgesvend til dig, der bare elsker klitoris stimulation. Så har du altid foretrukket klitoris leg frem for andet, så er en klitoris vibrator det oplagte valg. Derudover er de en udsøgt mulighed til dig, der ikke førhen har oplevet en klitoris orgasme, da dette gøres meget nemmere med en lille vibrator. Klitoris vibratorer har ofte en smart og nem håndterbar størrelse, hvilket gør det nemt at gemme dem væk og have dem med på farten. Især bullet vibratoren er perfekt til dette formål. En bullet vibrator kan også nemt inddrages under leg med en partner. Forkæl din klitoris med skønne vibrationer, mens forspillet står på. Eller fortryl dig selv med pirrende klitoris stimuli, mens din partner trænger op i dig. Nævneværdigt er, at klitoris vibratorer ofte befinder sig i et billigere prisleje en dildo og G-punkts vibratorer. De er altså ofte en nem og billig tilføjelse til skattekisten. Selvfølgelig ved du først om en om du er til at bruge en vibrator til klitoris stimulans, når du har prøvet en! Men tøv ikke med at springe ud i det. Du vil i værste tilfælde være en af meget få, der ikke lader sig stille tilfreds med klitoris vibrator. Det er ikke uden grund, at de er blevet et vældigt populært sexlegetøj til kvinder gennem mange år.

Hvilken klitoris vibrator skal jeg så vælge?

Valget kan være svært, men burde egentligt ikke være det, da de nærmere bør være et spørgsmål om, hvorvidt du ønsker at forkæle dig selv med fantastiske klitoris orgasmer. Da vi hos DreamDirty ikke ønsker, at du vælger en klitoris vibrator, der stemmer overens med dine præferencer, så anbefaler vi at du gør dig nogle overvejelser før du køber. Overvej vibrationsmuligheder. Er du til forskellige hastigheder? Eller mønstre? Eller begge dele måske? Nogle klitoris vibratorer tilbyder udelukkende forskellige vibrationshastigheder, hvor andre kun tilbyder forskellige og unikke vibrationsmønstre. Nogle tilbyder selvfølgelig også begge dele! Overvej størrelse og materiale. Størrelse har selvfølgelig meget at sige, da det visuelle udtryk kan have en stor effekt på din fornemmelse med legen. Materiale er vildt vigtigt at tage med i overvejelserne. Nogen foretrækker et hårdt og fast materiale, hvor andre foretrækker et blødt og fleksibelt materiale. Lige meget hvad, så kan man ikke gå helt galt i byen med nogen af de klitoris vibratorer vi har her på siden. Hvis du er meget i tvivl, så start med noget simpelt og enkelt!