Glas Dildoer

Når det kommer til elegant og smukt sexlegetøj er glas dildoer i en klasse for sig selv, med deres transparente udseende, flotte kurver samt udformningen og for ikke at tale om de flotte farver, der kan dannes i glas. Det unikke ved glas dildoer udover deres elegante udseende, er at de kan ligges i et varmt eller køligt vandbad. Når de ligges i vandbadet (ca. 10 min) optager der hærdet glas temperaturen for en mere pirrende onani oplevelse. Når det kommer til at holde de gode hygiejne, er glas sexlegetøj super nemt at rengøre efter brug, så det igen fremstår krystalklart og klar til næste gang. Flere af vores glas dildoer kommer med flere forskellige fordybninger og former, dette er for at give dig den bedst mulige nydelse under onani.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Glas dildo - Elegant og flot sexlegetøj til kvinder

Hvorfor overhovedet købe en glas dildo?

For nogen virker det måske bizart, at en dildo kan være fremstillet i glas. Og det er der ikke noget at sige til, da det lyder lidt spøjst, men det er det langt fra! Der er er mange fordele ved en glasdildo, som du ikke vil kunne opleve med andet sexlegetøj til kvinder. Først og fremmest er en glas dildo flot og æstetisk af udseende, hvilket ses helt ned til mindste detalje. Derudover er de lette at rengøre, og meget modtagelige overfor silikonebaseret glidecreme. Endvidere er man garanteret en meget fast og målrettet stimulation, som ikke kan opleves med silikone og plast sexlegetøj til kvinder. Til sidst har en glas dildo den fordel, at du kan opvarme og nedkøle dem før brug. Dette gøres ved at vandbade dem 10 min. Før brug. Vandbadning af dit glas legetøj, giver en ekstra pirrende følelse når legetøjet tages i brug. Brug den til dejlig vaginalleg og som et effektivt anal sexlegetøj. Der er selvfølgelig glas dildoer, der gør sig bedst til vaginal stimulation og omvendt. I det hele taget findes en, der passer perfekt til formålet. Så om du er på udkig efter skøn stimulation af G-punkt, klitoris eller analt, så findes der en glas dildo til det formål.

Er det farligt at bruge en glasdildo?

Svaret er et stort nej! Alle vores glas dildoer er fremstillet i hærdet glas af meget høj kvalitet. Og vi kunne selvfølgelig aldrig vove på, at sælge nogen form for sexlegetøj, der vil kunne bringe dig i fare på nogen måde. Hærdet glas er meget holdbart, så du skal ikke frygte, at uheldet er ude mens legen står på. Faktisk vil vove os ud i at påstå, at glasdildoer er noget af det sikreste sexlegetøj til kvinder. Glas er nemlig et 100% kropsvenligt materiale, så du kan være sikker på at der ikke findes ftalater og latex. Alt for sexlegetøj er selvfølgelig 100% ftalatfri, men med en glas dildo er det 100% umuligt, at du finder ftalater. Da en glasdildo er meget nem at rengøre, kan du også være sikker på, at hygiejnen altid er i topklasse. Og at materialet forbliver krystalklart. Køber du sexlegetøj i glas, så har du en tro følgesvend for livet. Derudover findes der ikke ligeså allergivenligt et sexlegetøj til kvinder som en glas dildo. Så frygt ej! Det er naturligt, at være lidt skeptisk omkring glas legetøj, men der er altså intet at være bekymret for. 

Find den perfekte glas dildo til dine behov

Ligesom så meget andet sexlegetøj til kvinder, så findes der glasdildoer til alle tænkelige former for stimulation og nydelse. Det kan af den grund være en fordel, at gøre sig klare overvejelser om hvad man er til, før man springer ud i at købe et glas sexlegetøj. Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at prøve sig frem, men hos DreamDirty har vi et ønske om, at du rammer plet første gang. Vi har af den grund forsøgt at gøre valget så overskueligt som overhovedet muligt. Til hver glas dildo her på siden finder du en lang og informativ produktbeskrivelse, som du kan tage afsæt i, mens du gør dig dine overvejelser. Vi anbefaler, at du først og fremmest tager stilling til om du er på udkig efter et legetøj til klitoris, G-punkt eller anal stimulation. Derefter anbefaler vi, at du finder din foretrukne form og størrelse. Kan du indsnævre dine præferencer på ovennævnte punkter, så er det bare om at springe ud i det. En glasdildo skuffer aldrig!