G-Punkts Dildoer

Modsat andre dildoer har en g-punkts dildo en mere bøjet form, derfor giver den en mere målrettet stimulans af g-punkten under onani. Nogle af vores g-punkts dildoer kommer med en stærk sugekop, der gør det muligt at sætte den på overflader, der er flade. Det gør det muligt at nyde den håndfri leg, hvor fingerne bruges til at stimulerer dine andre erogene-zoner. Er du mere en til g-punkts glas dildo, så kan du altid prøve at give den et vandband i ca. 10 min for ekstra pirrende leg, hvor formen af glas dildoen virkelig kan mærkes.

Vi udvider løbende vores sortiment og flere G-Punkts dildoer er på vej. Er du mere til vibrationer, kan du se hele vores udvalg af G-Punkts vibratorer her.

Direkte og målrettet stimulation med en G-Punkts dildo

G-punkts dildo – Hvad adskiller G-punkts stimulation fra almindelig penetration?

Selvom nogen stadigvæk betragter det som et mysterium, så er de fleste kvinder og mænd bekendt med klitoris. Men klitoris er blot en mulighed for at drive sig selv til orgasme, og er måske også det du tidligere har erfaret, mens G-punkts stimulation stadigvæk ligger fjernt fra dine tidligere oplevelser. G-punktet sidder 2-3 cm. oppe i skeden ud mod maven. Når G-punktet forkæles, så svulmer det op, hvilket giver en fantastisk følelse. Så udover klitorisorgasmer, er G-punkts orgasmer også en ting. Og det er en ting, som bare skal oplevelses. Det kan imidlertid være svært, at finde G-punktet, hvilket er grunden til at en G-punkts dildo er det perfekte supplement til onanioplevelsen. En G-punkts dildo er kendetegnet ved, at den har en kurvet form eller et bug, der gør det nemt at finde og ramme dit sweet spot med fortryllende stimuli. Det er altså et genialt sexlegetøj til kvinder, der har nogle helt klare fordele sammenlignet med en almindelig dildo eller vibrator. En G-punkts dildo er en udsøgt mulighed for at lære din egen krop bedre at kende. Om du er sammen med en partner eller alene, så vil du kunne opleve nydelse, som enhver kvinde bør unde sig selv. 

Sådan bruger du bedst en G-punkts dildo

Køber du en G-punkts dildo er det vigtigt gøres det meget nemmere, at finde og ramme din erogenze zone. For at få den bedst mulige oplevelse, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige måde at forkæle området på. Det kan være forskelligt, hvad der passer bedst for en selv, men det er vigtigt at du prøver dig lidt frem. Et godt tip er, at ligge en pude under lænden før du går i gang. På den måde har du en bedre vinkling, når du begynder at lege med dig selv. Sørg for at ligge det rigtige tryg mod punktet (det tryg der passer dig bedst), og forkæl det med kontinuerlige bevægelser. Før du ved af det, har du erfaret den skønneste G-punkts orgasme du nogensinde kunne forestille dig. Når du prøver dig frem med din dildo bør du sørge for at bruge rigelig med glidecreme, så legen bliver nemmere og mere ubesværet. Selvom en G-punkts dildo er et suverænt sexlegetøj til kvinder, foretrækker nogen en G-punkts vibrator til stimulation af deres sweet spot. Det vil selvfølgelig være en smagssag, da flere finder vibrationerne forstyrrende. 

Find den G-punkts dildo, der passer bedst til dig

Det kan være svært, at finde den G-punkts dildo der passer bedst til ens egne lyster og anatomi. Særligt svært er det for dem, der måske endnu ikke har erfaret G-punkts stimulation. Da vi ikke har et ønske om, at du skal prøve dig fra en ende til en anden, har vi forsøgt at gøre det så overskueligt som overhovedet muligt. Ved at læse vores produktbeskrivelser til de enkle produkter, kan du læse mere om vores G-punkt dildoers egenskaber. Vi anbefaler at du overvejer størrelse, form og materiale før du begiver dig i kast med et køb. Størrelse og form er selvfølgelig relevant, da det kan være meget forskelligt, hvor meget dybde og fylde man foretrækker. Ligesom det er individuelt, hvilket form man finder mest tiltagende. Materiale er ligeså vigtigt, da der her også er forskellige præferencer. Nyd en realistisk G-punkts dildo med kronjuveller og årer løbende langs skaftet, og oplev en meget naturtro følelse af penetration. Realistiske G-punkts dildoer kommer ofte med sugekop, så du kan nyde skøn og håndfri leg. Eller nyd en glas G-punkts dildo, som er meget modtagelig overfor glidecreme, og giver en fast og hård stimuli. Gør du dig disse overvejelser, så skal du nok finde den dildo der passer bedst til dig!