Mange kvinder vælger en klitoris vibrator som deres første sexlegetøj, da denne type af vibrator gør det lettere at opnå skønne klitoris orgasmer. Klitoris vibratorer er utrolig nemme at anvende direkte på klitoris for intense orgasmer. Hos os finder du et stort udvalg af vibratorer, der gør dine orgasmer bedre og mere intense. Alle har hver deres unikke funktion, størrelse, farve mm. Dette gør at du altid kan finde en, der passer perfekt til dine egene præferencer. Er det din første vibrator? Så kan du vælge en billig klitoris vibrator og se om denne form for stimulans er noget for dig. Kan du bagefter ikke få nok af klitoris stimulation med vibrationer kan du efterfølgende investere i en af de større modeller med flere funktioner. De mest klassiske typer er bullet vibratoren også kendt som en mini vibratoren. Prøv den verdenskendte vibrator fra Womanizer eller den fantastiske Satisfyer Pro 2, der begge har taget den kvindelige klitoris orgasme til nyde højder. De er en ny form for vibratorer, der bruger lufttryk til at stimulerer klitoris.

-28%
-7%
1.299,00 DKK
Ikke på lager

Klitoris Vibrator - Målrettet fortryllelse af din klitoris

Hvad adskiller en klitoris vibrator fra andre vibratorer?

En klitoris vibrator er i ordets forstand vibrerende sexlegetøj til kvinder, hvis formål er direkte og målrettet stimulation af din klitoris. Du vil selvfølgelig også kunne nyde klitoris stimuli med en almindelig dildovibrator, men det er ikke helt det samme. Klitorisvibratorer er enestående, da de udelukkende har klitoris i fokus, og derfor forkæler dig med en utrolig målrettet stimulation helt uden lige. Der findes mange forskellige typer klitoris vibratorer med hver sit unikke design og funktioner. Den mest kendte er den klassiske bullet vibrator, som med sit lille og simple design, er meget diskret og nem at have med på farten. Du må dog ikke tage fejl af en bullet vibrator, da de er uhyre effektive! En ny og unik form for klitoris stimulator er de verdenskendte Womanizer produkter, der forkæler klitoris med nydelse af en helt anden liga. Med Womanizer produkter vil du opleve tryk, sug og skønne vibrationer direkte på din klitoris. En orgasmesikker investering! Derudover, så findes der her på siden et væld af andre klitoris vibratorer. Så du vil helt sikkert kunne finde den, der passer bedst til dig.

Hvordan ved jeg om en klitoris vibrator er min kop te?

En klitoris vibrator er den perfekte følgesvend til dig, der bare elsker klitoris stimulation. Så har du altid foretrukket klitoris leg frem for andet, så er en klitoris vibrator det oplagte valg. Derudover er de en udsøgt mulighed til dig, der ikke førhen har oplevet en klitoris orgasme, da dette gøres meget nemmere med en klitoris vibrator. Klitoris vibratorer har ofte en smart og nem håndterbar størrelse, hvilket gør det nemt at gemme dem væk og have dem med på farten. Især mini vibratorer er perfekte til dette formål. En mini vibrator kan også nemt inddrages under leg med en partner. Forkæl din klitoris med skønne vibrationer, mens forspillet står på. Eller fortryl dig selv med pirrende klitoris stimuli, mens din partner trænger op i dig. Nævneværdigt er, at en klitoris vibrator ofte befinder sig i et billigere prisleje end andre vibratorer. De er altså ofte en nem og billig tilføjelse til skattekisten. Selvfølgelig ved du først om de er til dig, når du har prøvet en! Men tøv ikke med at springe ud i det. Du vil i værste tilfælde være en af meget få, der ikke lader sig stille tilfreds med en klitoris vibrator. Det er ikke uden grund, at de er blevet et vældigt populært sexlegetøj til kvinder gennem mange år.

Hvilken klitoris vibrator skal jeg så vælge?

Valget kan være svært, men burde egentligt ikke være det, da de nærmere bør være et spørgsmål om, hvorvidt du ønsker at forkæle dig selv med fantastiske klitoris orgasmer. Da vi hos DreamDirty ikke ønsker, at du vælger en klitoris vibrator, der stemmer overens med dine præferencer, så anbefaler vi at du gør dig nogle overvejelser før du køber. Overvej vibrationsmuligheder. Er du til forskellige hastigheder? Eller mønstre? Eller begge dele måske? Nogle klitoris vibratorer tilbyder udelukkende forskellige vibrationshastigheder, hvor andre kun tilbyder forskellige og unikke vibrationsmønstre. Nogle tilbyder selvfølgelig også begge dele! Overvej størrelse og materiale. Størrelse har selvfølgelig meget at sige, da det visuelle udtryk kan have en stor effekt på din fornemmelse med legen. Materiale er vildt vigtigt at tage med i overvejelserne. Nogen foretrækker et hårdt og fast materiale, hvor andre foretrækker et blødt og fleksibelt materiale. Lige meget hvad, så kan man ikke gå helt galt i byen med noget her fra siden. Hvis du er meget i tvivl, så start med noget simpelt og enkelt!

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.