King Cock – Strap-on Harness m. Dildo 15 cm

499,00 kr.

2 på lager

Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.
100 ml klick vandbaseret glidecreme fra RFSU
89,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Med strap-on sættet fra King Cock får I en realistisk dildo fra anerkendte Pipedream, en justerbar harness, 3 silikone o-ringe, en glidecreme (prøve) og en rensevæske til sexlegetøj (prøve). Alt sammen af meget høj kvalitet og perfekt til jeres nydelse.

  • Let At justere – Passer alle størrelser
  • 3 Stk. O-ringe medfølger til andre dildoer
  • Kvalitets Dildo – Til jeres fælles nydelse

Om i er på udkig efter en strap-on til pegging, anal eller vaginal stimulation, så indeholder dette sæt fra King Cock alt i behøver.
Først og fremmest indeholder sætter fra King Cock en super realistisk dildo fra verdenskendte og kvalitetsbevidste Pipedream. Dildoen er meget naturtro af udseende med sine tydelige årer langs skaftet, der hjælper fantasien godt på vej. Den føles ovenikøbet utrolig realistisk. Om du bruger dildoen solo eller til at forkæle din partner med skøn penetration, vil den forføre med en skøn og naturtro nydelse.
Udover en lækker dildo, får i også en harness, der er fremstillet i kvalitets materiale. Størrelsen på harness’en er nem at justere til, så det perfekte fit hurtigt opnås og legen kan begynde. Passer til alle kropsbygninger.
Der følger 3 silikone o-ringe med, hvilket betyder at i kan udskifte dildoen for den varierende leg eller benytte jeres egen personlige favorit. Uanset længde og fylde!

Mangler i en ny lækker dildo, som i kan bruge sammen med jeres strap-on, kan du tage et kig her på siden. Se vores store udvalg af kvalitets dildoer. Sidst men ikke mindst, får i også en prøve på en glidecreme og et renseprodukt, der giver den ekstra gode nydelse og hjælper med at holde en god hygiejne med jeres sexlegetøj. I får altså alt, hvad der skal til for at komme i gang right away.

Mål:
Harness: max 132 cm. om taljen.
Dildo: Længde på 15 cm. (ca. 13 cm. kan indsættes) og bredde på 3,6 cm.
O-ringe: 3, 4 og 5 cm. i diameter.

Materiale

Metal, Nylon, Plast, PVC (DILDO), Silikone, Vinyl

Farve

Lys, Sort

Længde (cm)

15 (dildo)

Bredde (cm)

3,6 (dildo)

Størrelse

One Size

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock – Strap-on Harness m. Dildo 15 cm”

4.7 ud af 5.0