599,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

King Cock – Kæmpe Dildo m. Sugekop 37 cm

Med en kæmpe dildo fra King Cock får du en af markedets absolut største dildoer. Med sine 37 cm. er navnet kæmpe dildo langt fra en underdrivelse. Perfekt til dig, som bare elsker dyb og fyldig penetration. Dildoen har en meget realistisk design, med vener og de samme nuancer man finder på den virkelige version.

  • Kæmpe dildo – Hele 37 cm ren nydelse
  • Realistisk design – Mærkes naturtro
  • Stor & Stærk Sugekop – Håndfri onani

King Cock – Kæmpe dildo med stort K

King Cock er en serie lanceret af verdensberømte Pipedream, hvor alle deres produkter er karakteriseret ved et meget højt kvalitetsniveau. Denne kæmpe dildo er langt fra en undtagelse.
Ser man bort fra størrelsen, så har herligheden et særdeles virkelighedstro design, hvilket ses og mærkes ned til mindste detalje. Skaftet er prydet med årer, vener og er meget fleksibel, hvorfor den både har et realistisk udseende og er naturlig at røre ved.
Med sin længde på 37 cm. (hvoraf 35,6 cm) kan indsættes og diameter på 6 cm. vil du opleve en særdeles dyb og fyldig penetration. Da skaftet ikke er udstyret med et klokkeværk, kan du nyde stort set hele herligheden, hvilket ikke er tilfældet ved de fleste realistiske dildoer på markedet. Pga. længden og tykkelsen er den særligt velegnet til erfarne

Solo leg eller strap-on?

Udstyret med en kraftig sugekop, som åbner for flere skønne muligheder. For det første gør sugekoppen det muligt, at sætte den på alle jævne overflader. Trods sin vægt og størrelse, er sugekoppen kraftig nok til at kunne holde herligheden oprejst. Nyd pirrende håndfri leg, hvor du har hænderne fri til at lege med resten af din eller din partners krop. Kun fantasien begrænser hvor og hvornår du kan bruge din kæmpe dildo. Uanset om du befinder dig i badet, soveværelset eller køkkenet, så kan den fortrylle dig med dyb og fyldig stimulation. Skaftet er blødt og fleksibelt, hvilket gør det muligt at nyde kæmpe dildoen i diverse stillinger.
Ikke nok med, at den kan bruges til pirrende håndfri leg, så gør sugekoppen den også kompatibel med de fleste harness. Altså fungerer den også som strap-on dildo til at udleve jeres skønne fantasier. Perfekt til hede par lege i hinandens selskab.

Kæmpe dildo – Tips & Tricks

Det er i sig selv ganske simpelt, at anvende en dildo, hvorfor det ikke kræver nogen grundig vejledning. Der er dog nogle ting du bør vide, hvis du ønsker den bedst mulige oplevelse med din kæmpe dildo. Særligt pga. dens størrelse er det utrolig vigtigt, at gøre brug af en god vandbaseret glidecreme. Og gerne meget af det! Glidecreme gør penetrationen nemmere og mere behagelig. Da dildoen er meget stor er det vigtigt, at du slapper af og tager dig god tid.
Vha. god rengøring og vedligeholdelse kan du nyde glæde af King Cock’ kæmpe dildo i mange år. Efter brug anbefaler vi, at du skylder herligheden i lunkent vand. Brug evt. en rensevæske til sexlegetøj efterfølgende for bedst mulig hygiejne. Smør/sprøjt rensevæsken på, og tør det dernæst af med en tør klud. På den måde er du garanteret et sexlegetøj, som altid er klar og lækker til næste gang lysten indtræffer.

Vægt1,995 kg
Materiale

PVC

Farve

Lys

Længde (cm)

37

Bredde (cm)

6

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock – Kæmpe Dildo m. Sugekop 37 cm”