King Cock – Brun Realistisk Dildo 20 cm

259,00 kr.

1 på lager

200 ml biologisk vandbaseret glidecreme fra Just Glide
129,00 kr.
Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Brun realistisk dildo på 20 cm fra King Cock er let kurvet for et give en mere målrettet stimulans under onani. Stærk sugekop gør det muligt at sætte den brune dildo fast på diverse overflader til skøn håndfri leg. RealDeal lifelike skin fra Pipedream gør den brune dildo ekstra naturtro at røre ved. En kvalitets dildo i den høje ende.

  • Kraftfuld Sugekop – Nyd håndfri onani
  • 4,6 cm bred – Dejlig fyldig stimulans
  • Let Kurvet – Målrettet nydelse under leg

20 cm brun kvalitetsdildo fra King Cock

Nyd fortryllende stimuli med en brun realistisk dildo fra King Cock. Det er Pipedream der står bag King Cock serien, og de er kendte i hele verden for deres store udvalg af sexlegetøj, hvor hverken kvalitet, design eller funktionalitet er til at sætte en finger på.

Det samme tør roligt siges om denne lækre sag. Dildoen er af særdeles høj kvalitet, hvilket ses ned til mindste detalje. Designet har et meget naturtro udseende med årer og vener løbende langs skaftet. Dildoen er fremstillet i RealDeal lifelike skin fra Pipedream, som gør den utrolig realistisk af røre ved. Faktisk kan det være svært, at mærke forskel fra den virkelige vare. Du er altså garanteret en utrolig realistisk penetration, der til forveksling føles som almindeligt samleje.

Brun realistisk dildo fra King Cock – Dyb og målrettet nydelse

Med en brun realistisk dildo fra King Cock vil du opleve en meget dyb penetration. Modsat mange andre realistiske dildoer på markedet, så er denne ikke udstyret med kronjuveller, hvilket gør det muligt at nyde hele skaftet. Ud over en længde på 20 cm. har skaftet en diameter på 4,6 cm. Du vil altså både opleve en dyb og meget fyldig stimulation.

Det er nok ikke gået ubemærket hen, at skaftet har en let buet form. Det buede skaft sikrer en særdeles målrettet stimulation, som direkte forkæler og fortryller dit sweet-spot. Med andre ord er King Cock’ brune realistiske dildo en sand orgasmevinder!

King Cock Brun Realistisk Dildo – Håndfri sololeg.

Med en brun realistisk dildo fra King Cock følger mange fordele. En nævneværdig fordel er den kraftige sugekop, som dildoen er udstyret med i sin bund. Sugekoppen kan fastsættes alle jævne overflader og har en utrolig stærk sugeevne! Med sugekoppen får du en udsøgt mulighed for at nyde pirrende håndfri leg. Nyd stunder, der til forveksling minder og et ægte samleje, hvor den eneste forskel er, at du styrer tempoet og hvornår legen skal stoppe.

Kun fantasien sætter grænser for, hvor og hvornår. Så omend du er i stuen, sengen eller badet, så kan du nyde utallige skønne stunder med håndfri nydelse.

Vægt0,440 kg
Bredde (cm)

4,6

Længde (cm)

21,5

Farve

Brun

Materiale

PVC

Phthalatfri

Ja

Vandtæt

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock – Brun Realistisk Dildo 20 cm”

4.7 ud af 5.0