King Cock – Brun Realistisk Dildo 18 cm

249,00 kr.

1 på lager

200 ml biologisk vandbaseret glidecreme fra Just Glide
129,00 kr.
Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Lad blikket forføre af en brun realistisk dildo fra kvalitetsbevidste King Cock. Den brune dildo er meget virkelighedstro af udseende og naturlig at røre ved. Da skaftet ikke er udstyret med et klokkeværk, kan du nyde en ekstra dyb penetration. Med sugekoppen kan du nyde uforglemmelig håndfri onani.

  • Ingen kronjuveler – Dyb penetration
  • Virkelighedstro design – Naturlig nydelse
  • Stærk sugekop – Pirrende & Håndfri leg

Brun & Realistisk kvalitets dildo fra King Cock

Hvis man ikke er interesseret i, at gå på kompromis med kvalitet i ens søgen efter sin drømmedildo, så er King Cock altid et godt valg! Verdensberømte Pipedream står bag King Cock, der er en enestående serie af kvalitets dildoer. Fælles for alle deres produkter er et særdeles højt kvalitetsniveau, hvilket selvfølgelig også er tilfældet for denne brune sag.
Den brune realistiske dildo er karakteriseret af sit virkelighedstro design, hvor kvaliteten ses og mærkes ned til mindste detalje. Skaftet er prydet med årer, vener og er meget fleksibelt. Du vil opleve, at den brune dildo til forveksling minder om den ægte vare.
Herligheden er modsat mange andre ikke udstyret med kronjuveler, hvilket er en fordel for dig, der elsker dyb penetration. Skaftet kan nemlig nydes i sin helhed. Dildoen har en længde på 18 cm. og diameter på 4,1 cm, hvorfor den er velegnet til begyndere såvel som erfarne.

Brun Sugekop Dildo – Håndfri leg og hede strap-on fantasier

Udstyret med en stærk sugekop i bunden for at give et væld af fordele til din onani! Først og fremmest gør den det muligt, at påsætte den brune realistisk dildo på alle jævne overflader. På den måde kan du nyde pirrende håndfri nydelse, hvor du har hænderne fri til at lege med resten af din eller din partners krop. Nyd fortryllende håndfri onani, som til forveksling føles som et almindeligt samleje, hvor den eneste forskel er, at legen først stopper, når du ønsker det skal stoppe. Forkæl dig selv i sengen, i badet eller hvorind hjertet begærer. Kun fantasien sætter grænser for hvor og hvornår din nye brune dildo skal bruges. Da skaftet er fleksibelt, kan du nemt og ubesværet nyde den i diverse stillinger.
En anden fordel ved sugekoppen er, at den gør den kompatibel med de fleste harness.

Hvordan får jeg mest ud af min realistiske dildo?

Da det i sig selv er meget simpelt, at glæde sig selv med en dildo, vil vi ikke bruge tid på at uddybe det her. Dog vil vi lige give et par fifs med på vejen, så du er garanteret den bedst mulige nydelse med dit legetøj. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gør brug af en god vandbaseret glidecreme. Ved brug af glidecreme er du garanteret en ubesværet penetration, samt en mere naturlig følelse under brug.
Vi anbefaler derudover, at du sørger for at gøre den grundigt rent efter brug. Ved god rengøring og vedligeholdelse, er du garanteret et erotisk legetøj, som du kan nyde glæde af i mange år.
Efter brug bør du skylde den i lunkent vand, og dernæst bruge en rensevæske til sexlegetøj. Smør/sprøjt rensevæsken på sexlegetøjet og tør derefter henover med en tør klud. På den måde har du en følgesvend, der altid er frisk og lækker til når lysten indtræder næste gang.

Vægt0,31 kg
Materiale

PVC

Farve

Brun

Længde (cm)

18

Bredde (cm)

4,1

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock – Brun Realistisk Dildo 18 cm”

4.7 ud af 5.0