Viser alle 20 resultater

Kæmpe Dildo

Med en kæmpe dildo får du en fyldig stimulans, der ikke kan opnås med den traditionelle størrelse som en dildo har. Kæmpe dildoer har en god længde, der sikrer at den rammer dybt og dejligt. Den større omkreds gør at den store kæmpe dildo fylder vagina helt ud. Det er netop den følelse, mange ønsker at opleve med deres sexlegetøj. For at gøre indsættelse nemmere og gøre at kæmpe dildo’en glider bedre anbefaler vi en vandbaseret glidecreme, da den kan bruges på tværs af alle materialer af sexlegetøj.


Hvad er en kæmpe dildo?

Som navnet antyder så er en kæmpe dildo en dildo i en meget større udgave end den typiske realistiske dildo. Dvs. at den er betydelig længere, så den kan ramme helt i bund, men at den ligeledes har en større omkreds. Du får altså en kæmpe penis, der kan gøre mere for din fyldige stimulans en de fleste fyrer kan håbe på at opnå med deres lem. Vores dildoer kommer i flere forskellige farver, så du altid kan finde den helt rigtige farve til din fantasi.

Hvorfor købe en kæmpe dildo?

Hovedårsagen til at de fleste køber en kæmpe dildo er overraskende nok størrelsen. Med et større lem følger naturligvis en større og mere intens nydelse ved en fyldigere stimulans, når kæmpe dildoen fylder en helt ud. "Hvorfor så købe en kæmpe dildo?" svaret er klart, mænd er som en julegave, man ved sjældent, hvad der gemmer sig i bukserne på dem, får man har åbnet op for "pakken". At finde en fyr med et lem i samme størrelse orden er næsten en umulighed, med mindre man er utrolig heldig at ramme guldåren, da fyrer med et ordenligt kæmpe lem ikke ligefrem gror på træerne. Grunden til at købe en kæmpe dildo er derfor, at du er sikker på at få en partner, der kan leverer varen hver gang du trænger til at blive fyldt helt ud.

Bliv fyldt helt ud med en stor dildo!

Som tidligere nævnt, så er en af hovedårsagerne til at vælge en stor dildo den dejlige fyldige stimulans, der følger med størrelsen. Som mange af os nok allerede har erfaret igennem vores sexliv, så er det nogle gange mere "Størrelsen end gørrelsen". Det at indsætte en kæmpe dildo føles ikke kun pirrende, hvor man skal huske at trække vejret for ikke at glide helt væk i ren nydelse, de giver også en intens stimulans som de færreste fyrer desværre kan leverer. Derfor er det så skønt at sexlegetøj er opfundet, så vi alle kan få præcis den nydelse eller lyst opfyldt som vi alle har.

Husk glidecreme!

Hvis du ikke allerede har gjort dig erfaringer med kæmpe dildoer, så er her et lille tips, der kommer til at gøre en verden til forskel. Husk glidecremen og massere af det! Brug altid en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj, med mindre det er lavet af glas eller metal. Påfør rigtige med glidecreme fra toppen af penishovedet på din kæmpe dildo og langs hele skaftet (En smule glidecreme i din åbning kan ligeledes gøre indsættelsen lettere). På den måde glider hele dildoen nemmere under legen med din nye kæmpe af en nydelses maskine. Især hvis du bruger din kæmpe dildo til analleg, hvor vi desværre ikke har en naturlig funktion, der tildeler naturlig fugt undervejs.