189,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Just Glide – Vandbaseret Glidecreme 500 ml

Højkvalitets vandbaseret glidecreme fra Just Glide. Glidecremen er 100% vegansk og sikrer en meget lang glideevne. Perfekt til sensitiv hud, og kan bruges med alt sexlegetøj og latex kondomer. Glidecremen har ingen duft eller smag, klistrer ikke og er nem at vaske af.

  • 100% Vegansk Glidecreme
  • Uden duft og smag – Realistisk nydelse
  • Klistrer ikke – Nem at vaske af

Realistisk nydelse med Just Glide Vandbaseret Glidecreme

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er stor forskel på glidecreme på markedet. Også når det kommer til vandbaseret glidecreme. Just Glide er anerkendt for deres kvalitetsrige glidecremer, og deres vandbaseret er langt fra en undtagelse.

Glidecremen er fremstillet til at sikre en realistisk nydelse. Glidecremen er uden duft og smag, konsistensen er ’tynd’ og klistrer ikke. Alt sammen med henblik på, at sikre den mest realistiske nydelse under leg.

Just Glide – Glidecreme med mange fordele

Udover, at Glidecremen er fremstillet med henblik på at sikre realistisk nydelse, følger der mange andre fordele med, hvis man investerer i dette produkt. Glidecremen er 100% vegansk, og garanterer en meget lang glideevne, så i ikke hele tiden skal påføre nyt mens legen står på. Glidecremen er perfekt til sensitiv hud! Ikke nok med det, så kommer Just Glide Vandbaseret Glidecreme i en smart dispenser, der gør det nemt og hurtigt at anvende glidecremen.

Just Glide – Bedre brug af sexlegetøj og kondomer

Der findes rigtig meget glidecreme på markedet, der hverken er sikkert at anvende med sit sexlegetøj eller latex kondomer. Det er ikke tilfældet med Just Glide’ vandbaserede glidecreme! Af den grund er det den perfekte glidecreme til jer, der ønsker at dyrke beskyttet analsex og forbedre nydelsen med jeres sexlegetøj. Uanset om dit sexlegetøj er af silikone, latex eller plast, så kan du trygt og sikkert anvende glidecremen uden det tager skade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Just Glide – Vandbaseret Glidecreme 500 ml”

Du kunne også være interesseret i...