499,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Javida – Kurvet Opladelig Rabbit Vibrator

Højkvalitets Rabbit Vibrator fra JAVIDA perfekt til dig, som drømmer om høj kvalitet kombineret med god funktionalitet. Nyd fortryllende dobbelt stimuli, hvor dit G-punkt og din klitoris forkæles simultant. JAVIDA’ Rabbit Vibrator er lige hvad enhver kvinde drømmer om!

  • Kurvet Pasform – Perfekt til G-punkts stimuli
  • Hele 7 Vibrationsfunktioner i hvert skaft
  • Stimulerende Riller – For ekstra pirrende leg

Nyd fantastiske dobbelt orgasmer med JAVIDA’ Kurvede Rabbit Vibrator, og tag dit klimaks til helt nye højder. Når først du har vibratoren i syne eller mellem hænderne, er du ikke i tvivl om at den er af utrolig høj kvalitet. Det lange skafts kurvede form er perfekt til direkte G-punkt stimulation. Rillerne langs skaftet giver en ekstra pirrende nydelse. Det korte skaft er perfekt til intens klitoris stimulation.

I hvert skaft sidder der en motor, der hver i sær har 7 vibrationsfunktioner. Find det program, der passer bedst til dine præferencer. Vi er overbeviste om, at den er i blandt de mange muligheder. Fremstillet i medicinsk silikone, der føles silkeblødt og gør indsættelsen nænsom og behagelig. Materialet er meget fleksibelt, hvilket sikrer dig en perfekt pasform under brug.

Med sin længde på 18,4 cm. og diameter på 3,1 cm. er rabbit vibratoren velegnet til alle, der ønsker at give sololeg en helt ny betydning. Vibratoren er genopladelig, så du behøver ikke bekymre dig om batterier. USB oplader-stik er inkluderet i prisen.

Materiale

ABS, PU, Silikone

Farve

Turkis

Vibration

Ja

Batteri

Indbygget

Genopladelig

Ja

Længde (cm)

18,4

Bredde (cm)

2,5 – 3,1

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Javida – Kurvet Opladelig Rabbit Vibrator”