En glas dildo er en klasse for sig selv, når det kommer til elegante og æstetiske dildoer. De kendetegnet ved deres transparente udseende, flotte kurver og udformning, for ikke at tale om de flotte farver, der kan dannes i glas. Det unikke ved en glas dildo er, at de kan opvarmes eller nedkøles i et vandbad før brug. Ved at vandbade dem i koldt eller lunkent vand, optager det hærdede glas temperaturen og skaber en langt mere pirrende onani oplevelse. Hvad angår hygiejne, er glas sexlegetøj super nemt at rengøre efter brug og meget modtagelig overfor silikonebaseret glidecreme. Flere af vores glas dildoer kommer med forskellige fordybninger og former; Vælg den der tiltaler dig mest, og oplev uforglemmelige orgasmer.


Glas dildo - Elegant og flot sexlegetøj til kvinder

Hvorfor overhovedet købe en glas sexlegetøj?

For nogen virker det måske bizart, at en glas dildo kan være fremstillet i glas. Og det er der ikke noget at sige til, da det lyder lidt spøjst, men det er det langt fra! Der er er mange fordele ved en glasdildo, som du ikke vil kunne opleve med andet sexlegetøj til kvinder. Først og fremmest er en glas dildo flot og æstetisk af udseende, hvilket ses helt ned til mindste detalje. Derudover er de lette at rengøre, og meget modtagelige overfor silikonebaseret glidecreme. Endvidere er man garanteret en meget fast og målrettet stimulation, som ikke kan opleves med silikone og plast sexlegetøj til kvinder. Til sidst har en glas dildo den fordel, at du kan opvarme og nedkøle dem før brug. Dette gøres ved at vandbade dem 10 min. før brug. Vandbadning af dit glas legetøj, giver en ekstra pirrende følelse når legetøjet tages i brug. En glasdildo kan både bruges til dejlig vaginalleg og som et effektivt anal sexlegetøj. Der er selvfølgelig glas dildoer, der gør sig bedst til vaginal stimulation og omvendt. I det hele taget findes der dildoer i glas til alle formål. Så om du er på udkig efter skøn stimulation af G-punkt, klitoris eller analt, så findes der en glas dildo til det formål.

Er det farligt at bruge en glasdildo?

Svaret er et stort nej! Alle vores glas dildoer er fremstillet i hærdet glas af meget høj kvalitet. Og vi kunne selvfølgelig aldrig vove på, at sælge nogen form for sexlegetøj, der vil kunne bringe dig i fare på nogen måde. Hærdet glas er meget holdbart, så du skal ikke frygte, at uheldet er ude mens legen står på. Faktisk vil vove os ud i at påstå, at glasdildoer er noget af det sikreste sexlegetøj til kvinder. Glas er nemlig et 100% kropsvenligt materiale, så du kan være sikker på at der ikke findes ftalater og latex. Alt vores sexlegetøj er selvfølgelig 100% ftalatfri, men med en glas dildo er det 100% umuligt, at du finder ftalater. Da en glas dildo er meget nem at rengøre, kan du også være sikker på, at hygiejnen altid er i topklasse. Og at materialet forbliver krystalklart. Køber du sexlegetøj i glas, så har du en tro følgesvend for livet. Derudover findes der ikke ligeså allergivenligt et sexlegetøj til kvinder som en glas dildo. Så frygt ej! Det er naturligt, at være lidt skeptisk omkring glas legetøj, men der er altså intet at være bekymret for.

Find den perfekte glas dildo til dine behov

Ligesom så meget andet sexlegetøj til kvinder, så findes der glasdildoer til alle tænkelige former for stimulation og nydelse. Det kan af den grund være en fordel, at gøre sig klare overvejelser om hvad man er til, før man springer ud i at købe et glas sexlegetøj. Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at prøve sig frem, men hos DreamDirty har vi et ønske om, at du rammer plet første gang. Vi har af den grund forsøgt at gøre valget så overskueligt som overhovedet muligt. Til hver glas dildo her på siden finder du en lang og informativ produktbeskrivelse, som du kan tage afsæt i, mens du gør dig dine overvejelser. Vi anbefaler, at du først og fremmest tager stilling til om du er på udkig efter et legetøj til klitoris, G-punkt eller anal stimulation. Derefter anbefaler vi, at du finder din foretrukne form og størrelse. Kan du indsnævre dine præferencer på ovennævnte punkter, så er det bare om at springe ud i det. En glasdildo skuffer aldrig!

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.