Viser 1–24 af 25 resultater

Gagballs & Halsbånd

Mærk hvordan stemningen forandres, når i tager en gagball eller et smukt BDSM Halsbånd i brug under jeres BDSM-leg. Prøv kræfter dominans lege, hvor din partner eller dig tager kontrollen over legen, så der ikke er andet for end at adlyde. Lyt til, mens små støn fylder rummet med nydelse, når først jeres gagball tages i brug. Lad halsbåndet omfavne din partners hals, og lad ham/hende vide, at det nu er dig der bestemmer. Eller underkast dig din partners kontrol, og overlad styringen over din nydelse.

De mest populære kategorier

GAGBALL >

Bestsellere

alle produkter


Gagballs & Halsbånd - Fetish sexlegetøj for alle!

Få en perfekt start i BDSM universet med en gagball eller et BDSM halsbånd

Rigtig mange er allerede dybt fascineret af BDSM universet og fetish leg, og har af den grund allerede gjort sig en del erfaring inde for alverdens slags sexlegetøj til formålet. For andre er det noget ukendt og spændende, og for nogle andre er det utiltalende og måske endda en kende intimiderende at tænke på. Uanset hvad man hælder til, så er BDSM og fetish som så meget andet et vidt begreb. Og selvom man måske ikke vil betragte sig selv som fetichist, så går man måske stadigvæk og fantaserer og bondage leg og blid dominans eventyr. Og til det findes der ikke bedre redskaber end en gagball eller et BDSM Halsbånd, hvilket selv de meget erfarne vil nikke genkendende til. Så uanset om du er nybegynder, lige gået i gang eller erfaren inde for at udleve dine frækkeste fantasier, så vil du både kunne nyde glæde af en gagball og/eller et halsbånd. Begge dele findes i et utal af forskellige typer, så man kan være helt sikker på at finde en, der stemmer overnes med ens præferencer. Gagballs kan nydes hver for sig eller i kombination med hinanden eller andet sexlegetøj.

Gagball - Dominerende element til frække parlege

Det er nok kun de færreste, der ikke har hørt om gagballs og derfor ikke ved hvordan de ser ud. Men skulle det være tilfældet, så er de i sig selv meget simple og er kendetegnet ved, at bestå af en kugle (gag) og rem. Kuglen tages i munden, hvor remmen så spænder den stramt ind til hovedet. På den måde tvinges munden åben, og det gøres svært at sige noget selv. Med andre ord, så tages der kontrol over bæreren af gaggen, der pludselig nødsages til at følge hver en ordre. En gagball er derfor det perfekte supplement til de hede dominans lege, hvor du enten kan tage kontrollen over din partner eller underkaste dig din partners kontrol. En gagball findes som så meget andet fetish sexlegetøj i forskellige typer. Typisk er gaggen fremstillet i enten silikone eller ABS plast, hvor silikone ofte kendetegner en lidt højere kvalitet. Nogle gagballs fås også som kødben og o-ringe, hvilket gør dem lidt mere atypiske sammenlignet med den traditionelle model. Er man på udkig efter en lidt anderledes gag? Så kunne man også overveje en spider gag, der tvinger bærerens mund åben, så der er fri passage til anden leg.

Halsbånd - Frækt accessory til samlejet og perfekt til blid bondage!

Et godt alternativ til en gagball er et frækt halsbånd. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige slags BDSM halsbånd, der kan bringe glæde al slags leg sammen med din partner. Du vil også finde halsbånd, der i sig selv blot kan bruges som et smukt accesory til dit hverdags outfit. Halsbånd er en oplagt mulighed for at udleve jeres frække bondage fantasier, da der i rigtig mange af dem vi har her på siden, kan fikseres en snor, kæde eller lignende. På den måde kan du holde din partner i snor, og på den måde tage kontrollen over din partners nydelse. Eller omvendt underkaste dig din partners fulde kontrol, og opleve det pirrende og spændende ved at lade din partner styre din nydelse. Mange af vores halsbånd kommer foruden kæde (el. Snor) med forskellige egenskaber, der gør dem unikke og endnu mere spændende at involvere i soveværelset. Mange kommer med hængelås og nøgle, så bæreren pænt må bede om nøglen for at kunne tage halsbåndet af. Andre kommer med klokker, nitter o.l. Og nogle kommer endda med brystklemmer til smertestimulation og O-rings gags. Lad dig inspirere her på siden, og find det halsbånd der passer bedst til dine præferencer!