Viser alle 13 resultater

Gagball

Tag stemmen fra din partner med en gagball, så kun dine ord har magten. Lad din partner små støn høres, når gaggen ligger i deres mund og de vrider sig i en blanding af forventning og nydelse. Uanset hvilken type af gagball I er på udkig efter, kan i finde den her. Vi har gaggen til de erfarne samt begynderne, der ønsker at eksperimentere. En gagball i plast (PVC) ligger en smule hårdere i munden, men er en billig måde at teste af, om man er til at bruge en mundgag i ens sexliv. Derimod er lader en silikone gagball bæreren bide en smule sammen samtidigt med at den ligger behageligt omkring mundvigen. Denne fleksibilitet gør den perfekt til frækt afstraffende leg, hvor bæreren får lidt hårdere slag og kan komme til at bide sammen. Ønskes der forsat adgang til munden, kan en Spider gag eller en Silikone O-ring varmt anbefales.


Udlev jeres hedeste dominans fantasier med en gagball!

Gagball - En tidsløs klassiker til skøn parleg

Elsker du ligesom så mange andre pirrende dominans lege? bondage? BDSM og fetish eventyr? Eller går du blot og fantaserer og drømmer om noget ukendt, nyt og spændende? Uanset hvad, så er en gagball en sikker vinder. Det er ikke uden grund, at gagballs gennem tiderne er blevet et ikonisk sexlegetøj til skøn parleg. De er nemlig for mange blevet en essentiel del af lagengymnastikken, når det kommer til alt fra blide til hårde og intense dominans lege. En gagball er en perfekt måde at tage kontrollen over din partners nydelse, eller omvendt perfekt til at underkaste sig sin partners fulde kontrol. Mærk det pirrende ved at tvinge din partners mund åben, hvormed bæreren nødsages til at adlyde dine befalinger og beføjelser.

Gagballen - Det perfekte kombi fetish sexlegetøj

Selvom gagballs i sig selv kan føre enestående og uforglemmelige oplevelser med sig, så er det af mange beskrevet som det perfekte kombi fetish sexlegetøj. Med ’kombi’ menes der, at du med stor fordel kan bruge det sammen med andet legetøj eller udstyr til fræk leg. Lad dig inspirere af de utallige muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Brug evt. et BDSM halsbånd sammen med din gagball. Fikser en kæde eller snor til halsbåndet, tving din partners mund åben med gaggen og vis for alvor hvem der bestemmer. Eller kombiner din gag med et binderedskab; Fikser din partner til sengen, stolen eller reolen med et sæt håndjern eller manchetter, så har du din partner lige hvor du vil have ham/hende samtidig med, at din partner kun kan give støn og grønt grundet gaggen, som gør det besværligt at tale. Gå samtidigt all-in med en flogger pisk eller paddle og giv dominanslegende et endnu mere afstraffende element. Mens legen står på mister din partner evnen til at kontrollere sit mundvand og kommer af den grund til at savle. Køber i en mundgag uden lufthuller, vil din partner kun have mulighed for at trække vejret gennem næsen, hvilket gør du høre din partners stønnende nydelse på en helt ny og anderledes måde.

Find den perfekte gagball i et stort udvalg

Som du måske allerede har bemærket, så findes der efterhånden et væld af forskellige typer gagballs. En klassisk gag er kendetegnet ved en ’kugle’, der med remmen spændes helt ind til hovedet, så det tvinger munden åben. De fleste ’kugler’ er fremstillet i enten plast eller silikone, og kommer enten med eller uden lufthuller. Silikone er ofte et kendetegn for en kvalitets gag, da de er behageligere at have i munden i længere tid. Lufthuller gør det nemmere at trække vejret gennem munden, hvor det stort s-+et kun er muligt gennem næsen, hvis der ikke er lufthuller. Er man på udkig efter sin første gag ball, så anbefaler vi lufthuller, da det for de fleste giver en bedre førstegangsoplevelse. Ud over de klassiske ’kugle’ gags, er der efterhånden kommet et flere lidt atypiske modeller på markedet. B.la. O-ring gags, der ikke blot tvinger bærerens mund åben, men samtidig skaber fri passage til munden til anden leg. Det samme gør en spider gag, der for nogen virker som det lidt mere ’ekstreme’ udgave, da de er lavet af metal og tvinger kinderne åbne samtidig med munden. Til dem der tænder på lidt ekstra smerte stimulation, så findes der også gags med tilhørende brystklemmer, der sættes om brystvorterne, mens gaggen er i bærerens mund. Kødbens gags er også et stort hit hos mange, da de har et anderledes frækt element også sig, idet bærerens mund tvinges åben af et silikone kødben. Lad dig inspirere af vores store udvalg her på siden, dyk ned i de enkle produkterne produktbeskrivelser og find den gagball der stemmer bedst overens med din præferencer!