G-Punkts Vibrator

Det kurvet design gør at en G-Punkt Vibrator lettere at ramme dit G-Punkt for mere intense orgasmer og en skøn stimulering undervejs som kvinde. Takket være vibrationerne sender vibratoren nydelsen dybt ind i G-Punktet for en fantastisk nydelse. Skal det være lidt mere pirrende kan du prøve den verdenskendte G punkts vibrator Duo Black fra Womanzier, der med sin unikke Pleasure Air stimulerer klitoris, mens G-Punktet stimulers indenfra med sit lette bøj. Der findes flere forskellige former, så du altid kan finde den vibrator, der passer helt perfekt til din krop. Har du altid været vild med klitoris stimulans også, kan du med fordel vælge en G-punkts vibrator, der kommer med små "kanin ører". De små ører rammer klitoris med vibratorer under din leg og er med til at gøre nydelsen mere fyldestgørende. Kast dig ud i dit nye eventyr, hvor der venter nye erfaringer og nydelse.

Viser 1-24 af 32 element(er)

Har du oplevet besvær med at ramme G-punktet? Så prøv en G-Punkts vibrator!

Opnå ekstra intense orgasmer med en G-punkts vibrator

Du kender måske til besværet ved at finde og ramme dit G-punkt? Enten når du leger med dig selv, eller er sammen med din partner. Hvis du ikke allerede ved det, så kan vi afsløre, at du er langt fra den eneste. Rigtig mange kvinder har svært ved at opnå direkte og målrettet G-punkts stimulation, hvilken har lagt grunden for et væld af forskellige sexlegetøj, hvis eneste formål er at pirre og forkæle G-punktet. Rigtig mange kvinder nyder i forvejen følelsen af penetration under samleje, men har samtidig aldrig erfaret en intense orgasme ved stimulans af g punktet. Det mener vi hos DreamDirty er en skam. Er du en af dem, der har svært ved at opnå G-punkts orgasmer, så kan du med fordel begive dig i krig med en G-punkts vibrator. Med en G-punkts vibrator vil du opleve målrettet vibrationer direkte på dit G-punkt. Find vibratoren, der passer perfekt til dig og dine behov, så kan du være sikker på, at du ikke længere skal længes efter skønne G-punkts orgasmer.  Det kan imidlertid være svært, at finde den G-punkts vibrator, der passer bedst til ens egne behov. Af den grund, har vi forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt her på siden, så du hurtigt og nemt kan finde den, som passer bedst til dig. 

G-punkts vibratorer – Former sig efter din anatomi!

Fordelen ved en special vibrator, der er skabt til at forkæle g punktet modsat meget andet sexlegetøj, er samtidig det, der adskiller en G-punkts vibrator fra andet sexlegetøj på markedet. Den unikke udforming er den helt store fordel ved v0ibratoren, da den former sig efter din anatomi. Det er ikke en hemmelighed, at en kvindes underliv for mange kan virke som et mysterie. Du har måske endda oplevet, at dit eget underliv sommetider kan virke unik, og dermed svær at tilfredsstille. G-punkts vibratorer er typisk kendetegnet ved, at de har et skaft, hvis design er udarbejdet til at ramme dit G-punkt med vinkel og snilde. Du er ikke i tvivl om forskellen, når du anvender en G-punkts vibrator frem for en almindelig dildo. Du vil nemlig opleve uovertræffelig stimulation! Helt uden lige. Man er som kvinde ofte tilbøjelig til, at foretrække enten klitoris eller G-punkts stimulation, hvilket desværre oftest skyldes, at den ene form for stimuli er nemmere end den anden. Dette faktum er meget beklageligt, da det ene simpelthen ikke bør være svære end det andet. Med en G-punkts vibrator gøres G-punkts orgasmer ligeså let opnåelige som klitoris orgasmer. 

Hvilken G-puntks vibrator passer så bedst til mig?

Da der, ligesom med så meget andet sexlegetøj, findes et utal af forskellige typer G-punkts vibratorer, kan det være rigtig svært at anskueliggøre, hvilken der passer bedst til ens eget behov og præferencer. Da vi hos DreamDirty går meget op i, at du får den helt rigtige førstegangs oplevelse, har vi forsøgt at gøre dit valg så overskueligt som overhovedet muligt. Når du skal vælge hvilken G-punkts vibrator, der er optimal ift. dine behov, så bør du gøre dig overvejelser om materialevalg, størrelse og vibrationsfunktioner. Hvis du formår at indsnævre dine præferener tilnærmelsesvis på disse 3 punkter, så kan du ikke gå helt gal i byen. Materialevalg er vigtigt, da penetration føles vidt forskelligt alt efter hvilket materiale din G-punkts vibrator er fremstillet i. Nogen foretrækker et blødt og fleksibelt skaft, hvor andre foretrækker hårdhed og fasthed. Størrelse er også vigtig, da det er vidt forskelligt og meget individuelt, hvilken man foretrækker og hvad der er bedst egnet til at tilfredsstille én. Nogle foretrækker dybde, hvor andre foretrækker en god fylde. Nogle foretrækker begge dele eller hverken det eller andet, men fint og småt. Vibrationsfunktioner er også en vigtig faktor og G-punkts vibratorer kommer med et væld af dem! Nogen foretrækker hastighed og muligheden for at skifte mellem forskellige vibrationshastigheder. Andre foretrækker forskellige vibrationsmønstre. Nogen foretrækker begge dele med deres sexlegetøj! Gør dig ovennævnte overvejelser, og vi garanterer dig at du finder en ny ven for livet!