Funzone – Vulcan Tight Vagina Onani Cup

199,00 kr.

1 på lager

Just Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml06
79,00 kr.
Mystim-Hot-Rod-Masturbator-Warmer-01
229,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
70,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Super lækker pocket pussy fra kvalitetsbeviste Funzone. Onani sleevet er fremstillet i Love Skin, der giver en særdeles realistisk og autentisk følelse af samleje. Vulcan Tight versionen er en ekstra stram oplevelse, hvor du selv bestemmer vakuummet i sleevet.

  • Justere Vakuumet – Bestem selv sugeevnen
  • indvendige Riller – Ekstra pirrende nydelse
  • Tight-version – Føles ekstra stram om penis

Er du på udkig efter et godt alternativ til den klassiske håndtrold? Så vil du ikke lade dig skuffe af Funzone’ Vulcan Tight Pocket Pussy. Tight udgaven adskiller sig, idet det er en ekstra stram version. Sleevet er fremstillet i højkvalitets Love Skin, hvilket giver gør at den føles helt som den ægte vare. Oplev en naturtro og autentisk følelse af samleje.

Indersiden af sleevet er prydet med en unik struktur, der forkæler dit penis i takt med dine bevægelser. Da du nemt kan tage sleevet ud og ind, er Vulcan Tight meget nem at rengøre. Du får altså en tro væbner, som du kan nyde utallige skønne stunder med. Vakuummet inde i sleevet er justerbart, så du kan selv bestemme sugeevnen efter dine præferencer.

Tag evt. et kig her på siden, hvor vi forhandler et stort udvalg af mandlige onaniprodukter. Er tight udgaven fra Funzone ikke lige dig? Så tag et kig på Vulcan Ripe!

Vægt0,265 kg
Materiale

PP, SEBS

Farve

Transparent

Vibration

Nej

Længde (cm)

15

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Funzone – Vulcan Tight Vagina Onani Cup”

4.7 ud af 5.0