Forspillet - Erotisk Handlingsspil - (Light Version)

369,00 kr.

Gør legen endnu frækkere, og udforsk hinanden på en helt ny måde med det erotiske spil 'Forspillet'. Med spillet kan i udfordre hinandens sanser, og pifte samlejet op med det frækkeste forspil. Sættet indeholder 69 handlingskort og forskellige sanseredskaber. Nyd uforglemmelige øjeblikke. 

  • 69 erotiske handlingskort
  • Et udvalg af skønne sanseredskaber
  • Pift legen op med et perfekt forspil!
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Intet kan gøre et samleje bedre, end et langt og lidenskabeligt forspil. Oplev det perfekte forspil med det erotiske handlingsspil 'Forspillet'. Med spillet kan i udfordre hinandens sanser, og opleve hinanden på helt nye måder. 

Overlad forspillet til det tilfældige, og gør legen uventet og uforudsigelig med de 69 medfølgende handlingskort. 

Kortene lader jer udforske hinanden med sanseredskaberne. Sættet indeholder en pirrende kildefjer, en snor til let fiksering og et blindfold. 

Tag synssansen ud af ligningen med det lækre blindfold, og mærk hvordan de øvrige sanser skærpes. Overlad styringen til din partner eller overtag styringen med snoren, og forkæl hinandens kroppe med det skønne fjer. 

'Forspillet' er det perfekte supplement til et langt og uforglemmeligt forspil. 

Du kan også finde 'Forspillet' i en større udgave her på siden, hvor spillet indeholder flere sanseredskaber og forskelligt sexlegetøj. 

Handlingsspillet kommer med en smuk satinpose, hvor i nemt og diskret kan opbevare redskaberne.  

Produktoplysninger

Produkt Kommentar

Kommentar (0)