• -20%
Tenga Tenga - Spider Masturbation Egg
Tenga Tenga - Spider Masturbation Egg
Tenga Tenga - Spider Masturbation Egg
Tenga Tenga - Spider Masturbation Egg
Tenga Tenga - Spider Masturbation Egg
Tenga Tenga - Spider Masturbation Egg

Tenga - Spider Masturbation Egg

55,20 kr. 69,00 kr. -20%
Offer ends in:
Inkl. moms

Med Spider ægget fra Tenga, får du et utal af mindre indvendige riller i ægget. Dette mønstre giver en pirrende nydelse, når ægget tages i brug. Egg-Serien fra Tenga er fremstillet med one-fit stræk-teknologi dette betyder, at dit æg kan strække sig mellem 6,5-30 cm under brug. Du er derfor sikker på at dit æg passer perfekt.

Egg-Serien fra Tenga er beregnet til engangbrug, men ofte kan det bruges 4-6 gange, hvis du er omhyggelig med at rengøre produktet efter brug.

Spider-Egg fra Tenga er ligesom resten af serien velkendt for sin kvalitet og nydelse. Her får du et kvalitets onani-produkt til billige penge. Ægget er et godt startpunkt for begynderen til onaniprodukter. Ægget kan bruges alene eller sammen med din partner.

Indvendigt i ægget medfølger der en lille pose med vandbaseret glidecreme, som er special fremstillet af Tenga til formålet. Du åbner blot posen med glidecreme og doserer det i åbningen på toppen af ægget, dette sikrer en god glidende fornemmelse under brug af ægget.

Tenga-Egg Serie kommer med one-fit strækfunktion, hvilket giver æggene mulighed for at strække sig 6,5-30 cm under anvendelse.

Æggene fås med forskellige mønster og du kan derfor altid finde det, der passer præcist til dig. Kan du ikke bestemme dig, har du mulighed for at købe en variant pakke, hvor alle æggene indgår.

Tenga Egg serien er fremstille til engangsbrug, dog er det muligt at benytte ægget flere gange, hvis du rengøre dit produkt efter brug. Husk at tilføje ny vandbaseret glidecreme næste gang, du benytter dit Tenga Æg.

DreamDirty anbefaler at du benytter Tenga egen glidecreme til dette.

Materialer
Silikone
Farve
Transparent
Batteri / Genopladelig
Uden
Vibration
Nej
Længde (cm)
6,5 - 30
Bredde (cm)
0,5 - 15
Vandtæt
Ja
Tenga
026-007-005-TRANSPARENT-UNI
Desværre er produktet ikke blevet anmeldt endnu.

Du vil eventuelt også synes om