Safeword Safeword - Halsbånd m. Ring-Gag
Safeword Safeword - Halsbånd m. Ring-Gag
Safeword Safeword - Halsbånd m. Ring-Gag
Safeword Safeword - Halsbånd m. Ring-Gag

Safeword - Halsbånd m. Ring-Gag

299,00 kr.

Tag styringen over din partner, eller overgiv dig til din partners kontrol med dette kvalitets halsbånd fra Safeword. Halsbåndet er udstyret med en fræk O-rings gag, som tvinger munden åben, så der er fri passage til bærerens mund.

Fordele ved Safeword - Halsband m. Ring-Gag O-Ring - Altid adgang til munden under fræk leg
Fordele ved Safeword - Halsband m. Ring-Gag Halsbånd - Holder hovedet i den rigtige position
Fordele ved Safeword - Halsband m. Ring-Gag Front-Ring - Perfekt til en kæde eller et reb

Er I på udkig efter det perfekte halsbånd til jeres hede dominans lege, så er Safeword' Halsbånd med O-rings gag lige sagen!

Halsbåndet er udstyret med en super lækker O-rings gag, der tvinger bærerens mund åben. Med fri passage til munden, kan fantasien for alvor slippes løs.

Hele bærerens hals dækkes af det brede halsbånd. Halsbåndet har en metal O-ring, hvor I nemt og hurtigt kan fiksere et reb eller kæde, hvilket kun gør legen endnu frækkere.

Bæltespændet på bagsiden af halsbåndet, lader jer justere hvor stramt halsbåndet skal spændes. Med halsbåndet er du altså sikret et perfekt fit, der passer alle størrelser.

Safeword' Halsbånd er fremstillet i imiteret læder af meget høj kvalitet. O-rings gaggen er fremstillet i højkvalitets silikone, som føles behageligt i bærerens mund. Og O-ringen til fiksering er lavet i holdbart metal.

Materialer
Imiteret læder
Farve
Sort
Længde (cm)
55
Bredde (cm)
15
Safeword
046-003-001-BLACK-UNI
Desværre er produktet ikke blevet anmeldt endnu.

Du vil eventuelt også synes om