179,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fleshlube – Vandbaseret Glidecreme 250 ml

FleshLube er en special udviklet glidecreme, der er særligt velegnet til Fleshlight’ onani produkter. FleshLube sikrer dig den perfekte og naturtro oplevelse med din Fleshlight. Hermed ikke sagt, at FleshLube ikke også kan benyttes sammen andre produkter end Fleshlight.

  • Specialfremstillet til Fleshlight onani produkter
  • Giver en mere naturtro fornemmelse
  • Neutral duft & 100% allergivenlig

Fleshlube er en vandbaseret glidecreme, der er specialudviklet af Fleshlight. Det ligger derfor også i kortene, at Fleshlube er særdeles velegnet til Fleshlight’ onani produkter og gør onani oplevelsen ekstra fantastisk. Med Fleshlube er du garanteret den bedste oplevelse med din Fleshlight. Du er sikret en yderst naturtro og realistisk følelse ved brug af deres vandbaserede glidecreme.

Helt generelt er Fleshlube en god og kvalitetsrig glidecreme. Du behøver altså ikke en Fleshlight for at få glæde af glidecremen. Fleshlube kan benyttes sammen med alt sexlegetøj og kan naturligvis også bruges til et almindeligt handjob. Glidecremen har en tynd konsistens og føles rar mod huden. Den har en neutral duft og er allergivenlig. Du får hele 250 ml. Fleshlube i en dispenser med et simpelt åben/lukkesystem, som er nemt at håndtere, selv under leg.

Materiale

Vandbaseret

Volume (ml)

250

Længde (cm)

16,5

Bredde (cm)

5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlube – Vandbaseret Glidecreme 250 ml”

Du kunne også være interesseret i...