439,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fleshlight – Pink Lady Original

Fleshlight er verdens mest kendte mærke inde for onani produkter til mænd. Pink Lady Original er den første Fleshlight i serien, og netop årsagen til at Fleshlight er blevet så kendte som de er. Du vil opleve at den føles ligeså realistisk som den ægte vare!

  • God Dybde – Passer alle størrelser
  • Skrue låg i bunden for nem rengøring
  • Orginal mønstret – Den klassiske oplevelse

Pink Lady Original er verdens første Fleshlight. Det er altså takket være denne skønne sag, at Fleshlight er blevet så anerkendt og populært et mærke i dag. Trods et utal af nye Fleshlight produkter er Pink Lady Original stadig at finde på markedet. Og det er der gode grunde til! Sleevet er udformet, så det ligner en eksakt kopi af en kvindes ydre kønsdele. Sleevet’ indre føles blødt, glat og stramt.

Pink Lady Original har et meget diskret design, idet den er klædt som en sort lommelygte. Denne Fleshlight er oplagt som dit første onani produkt. Du får nemlig et kvalitets produkt, som du kan bruge i mange år, hvis du sørger for vedligeholdelsen.

Du vil opleve at Pink Lady Original føles super realistisk. Ved at skrue på låget i bunden, kan du selv justere trykket inde i sleevet. Skruer du låget helt fast, vil der blive dannet et vakuum, som vil give dig en meget intens følelse. Alternativt kan du lette trykket, hvilket giver en mere naturtro følelse. En Fleshlight er altså oplagt til at træne din stamina og udholdenhed. Pink Lady Original er fremstillet i Real Super Skin. Sleevets indre struktur er meget fleksibel og passer derfor alle mænd. Meget nem at rengøre. Sleevet kan nemt tages ud og vendes på vrangen. Der er huller i begge ender, så der kan løbe rindende vand hele vejen gennem sleevet.

Når du køber en Fleshlight, bør du også overveje at investere i:

– Fleshlight Pulver (Holder sleevet frisk. Sørger for sleevet forbliver silkeblødt)
– Fleshlight vandbaseret glidecreme (Brug altid en vandbaseret glidecreme til din Fleshlight)

Materiale

TPE, TPR

Farve

Lys, Sort

Vibration

Nej

Længde (cm)

25

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight – Pink Lady Original”