• -15%
Fleshlight Fleshlight - Go Surge Pink Lady
Fleshlight Fleshlight - Go Surge Pink Lady
Fleshlight Fleshlight - Go Surge Pink Lady
Fleshlight Fleshlight - Go Surge Pink Lady

Fleshlight - Go Surge Pink Lady

1 Produktanmeldelser
373,15 kr. 439,00 kr. -15%

Kun de færreste mænd kender ikke til navnet Fleshlight. Det er ikke uden grund, at Fleshlight' er verdens mest kendte onani produkter til mænd! De har nemlig altid haft kvaliteten i højsædet. Go Surge Pink Lady maksimerer din stimulering med Fleshlight' patenteret materiale og unikke rille-mønstre. Fleshlight' Go Surge Pink Lady minder til forveksling Pink Lady Original. Forskellen er, at Go Surge er mere kompakt og kommer med et andet indre rille-mønstre.

Fordele ved Fleshlight - Go Surge Pink LadyPatenteret materiale for realistisk nydelse
Fordele ved Fleshlight - Go Surge Pink LadySuper nem at rengøre efter brug
Fordele ved Fleshlight - Go Surge Pink LadyIndre rille-struktur for mere intens stimulans

Dine fordele:

Med Fleshlight Go kan du opleve de klassiske Fleshlight' i en mindre og diskret størrelse. Lige til at have med på farten. Fleshlight GO er formet helt som de klassiske Fleshlight', men er 17% mindre i størrelsen.

Pink Lady Original er verdens første Fleshlight og grunden til, at Fleshlight er blevet så anerkendt et mærke i dag.

Trods et utal af nye produkter, har Fleshlight fortsat valgt at sælge deres Pink Lady Original. Og det er der gode grunde til- Med Pink Lady Original får man nemlig en helt fantastisk onani oplevelse uden lige.

Fleshlight' Go Surge Pink Lady tilbyder samme oplevelse i et mindre, smartere og mere diskret design. Og med en anderledes struktur i sleevet, der giver dig en mere intens nydelse.

Denne Fleshlight er oplagt som dit første onani produkt. Du får nemlig et produkt af meget høj kvalitet, som du kan benytte dig af i mange år.

Sleevet' ydre er fremstillet efter en kvindes ydre kønsdele. Sleevet' indre føles stramt og silkeblødt takket være det patenteret materiale fra Fleshlight. Go Surge er udstyret med et skøn rille-struktur, der maksimerer din nydelse.

Du vil altså opleve, at den er meget realistisk af udseende og samtidig føles utrolig naturtro.

Låget i bunden fungerer lidt ligesom en ventil. Ved at skrue på det, kan du selv justere trykket inde i sleevet. Er låget skruet helt fast dannes der et vakuum, som giver dig en meget intens stimulering af penis. Alternativt kan trykket lettes, hvilket giver dig en mere naturtro følelse som ved almindelig samleje.

En Fleshlight er altså oplagt til at træne din udholdenhed og stamina!

Fleshlight' Go Surge Pink Lady er fremstillet i Real Super Skin, hvilket er med til at give dig en meget realistisk oplevelse.

Sleevet er super nemt at rengøre. Du kan nemt tage sleevet ud og vende det på vrangen. Da der er huller i begge ender af sleevet, kan du let skylle det gennem med rindende vand.

Når du køber en Fleshlight, bør du også overveje at investere i:

- Fleshlight Pulver (Holder sleevet frisk og silkeblødt. Nødvendigt, hvis du ønsker at give din Fleshlight en lang levetid)

- Fleshlight vandbaseret glidecreme (Brug aldrig andet end vandbaseret glidecreme i din Fleshlight)

DreamDirty anbefaler:
- Brug altid rigeligt med vandbaseret glidecreme før brug
- Skyl din Fleshlight gennem med lunkent vand efter brug
- Brug evt. en rensevæske for ekstra hygiejne
- Anvend Fleshlight pulver på sleevet' inderside og yderside
Materialer
TPE
TPR
Farve
Hudfarvet
Sort
Længde (cm)
21,5
Bredde (cm)
9
Phthalatfri
Ja
Fleshlight
1 Produktanmeldelser

Kæmpe hit
Har før prøvet at købe en billig kopi, men besluttede mig for at købe en ægte Fleshlight. Det har jeg i hvert fald ikke fortrudt!
d.

Du vil eventuelt også synes om