439,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fleshlight – Go Surge Pink Lady

Kun de færreste mænd kender ikke til navnet Fleshlight. Det er ikke uden grund, at Fleshlight’ er verdens mest kendte onani produkter til mænd! De har nemlig altid haft kvaliteten i højsædet. Go Surge Pink Lady maksimerer din stimulering med Fleshlight’ patenteret materiale og unikke rille-mønstre. Fleshlight’ Go Surge Pink Lady minder til forveksling Pink Lady Original. Forskellen er, at Go Surge er mere kompakt og kommer med et andet indre rille-mønstre.

  • Patenteret materiale for realistisk nydelse
  • Super nem at rengøre efter brug
  • Indre rille-struktur for mere intens stimulans

Helt fantastisk oplevelse, helt fantastisk onani!

Hvorfor vælge Fleshlight – Go Surge Pink Lady?

Med Fleshlight Go kan du opleve de klassiske Fleshlight’ i en mindre og diskret størrelse. Lige til at have med på farten. Fleshlight GO er formet helt som de klassiske Fleshlight’, men er 17% mindre i størrelsen.
Pink Lady Original er verdens første Fleshlight og grunden til, at Fleshlight er blevet så anerkendt et mærke i dag.
Trods et utal af nye produkter, har Fleshlight fortsat valgt at sælge deres Pink Lady Original. Og det er der gode grunde til- Med Pink Lady Original får man nemlig en helt fantastisk onani oplevelse uden lige.
Fleshlight’ Go Surge Pink Lady tilbyder samme oplevelse i et mindre, smartere og mere diskret design. Og med en anderledes struktur i sleevet, der giver dig en mere intens nydelse.

Fleshlight Go Surge Pink Lady – Mærk forskellen

Denne Fleshlight er oplagt som dit første onani produkt. Du får nemlig et produkt af meget høj kvalitet, som du kan benytte dig af i mange år.
Sleevet’ ydre er fremstillet efter en kvindes ydre kønsdele. Sleevet’ indre føles stramt og silkeblødt takket være det patenteret materiale fra Fleshlight. Go Surge er udstyret med et skøn rille-struktur, der maksimerer din nydelse.
Du vil altså opleve, at den er meget realistisk af udseende og samtidig føles utrolig naturtro.
Låget i bunden fungerer lidt ligesom en ventil. Ved at skrue på det, kan du selv justere trykket inde i sleevet. Er låget skruet helt fast dannes der et vakuum, som giver dig en meget intens stimulering af penis. Alternativt kan trykket lettes, hvilket giver dig en mere naturtro følelse som ved almindelig samleje.
En Fleshlight er altså oplagt til at træne din udholdenhed og stamina!
Fleshlight’ Go Surge Pink Lady er fremstillet i Real Super Skin, hvilket er med til at give dig en meget realistisk oplevelse.

Nem at vedligeholde – Tips & Tricks

Med ordentlig vedligeholdelse, kan du have din Fleshlight Go i mange år! Sleevet kan tages ud og så kan du vende det på vrangen. Eftersom der er huller i begge ender, så kan du skylle sleevet med vand som vil rende igennem. Sørg for at bruge lunkent vand! For bedste resultat, så smør rensevæske henover og tør den så af. På den måde får du det mest hygiejniske resultat.

Når du køber en Fleshlight, bør du også overveje at investere i:
– Fleshlight Renewing Powder (Holder sleevet frisk og silkeblødt. Nødvendigt, hvis du ønsker at give din Fleshlight en lang levetid)
– Fleshlube vandbaseret glidecreme (Brug aldrig andet end vandbaseret glidecreme i din Fleshlight)

Materiale

TPR

Farve

Lys, Sort

Vibration

Nej

Længde (cm)

21,5

Bredde (cm)

9

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight – Go Surge Pink Lady”