Fjernstyret Vibrator

Skab pirrende oplevelser sammen med ind partner, hvor kontrollen overlades og bliver erstattet med den afventede spænding, der bliver udløst af et enkelt klik på fjernbetjeningen, der sætter gang i den fjernstyret par vibrator. Der findes flere forskellige fjernstyret æg, der passer perfekt til den frække par oplevelse, det vigtigste er at i finder et, der passer til jeres behov indenfor materialevalg, udformning, vibrationsmønstre, rækkevidde mm. De fleste af vores fjernbetjente vibrator æg er lavet, så fjernbetjeningen er diskret og ikke vækker mistanke. Kun fantasien sætter grænser for, hvor i bruger jeres nye fjernstyret par vibrator. Nederst på siden kan i læse mere om, hvordan i finder den helt rigtige fjernbetjente vibrator æg til jeres fælles nydelse og unikke pirrende øjeblikke.

Underkategorier

Nyd sjov og uventet leg med en fjernstyret vibrator

Fjernstyret Vibrator - Det perfekte sexlegetøj til par

Der findes rigtig mange forskellige måder, at genfinde gnisten eller pifte sexlivet i parforholdet op på. En måde, som vi hos DreamDirty bestemt kan stå inde for, er at involvere lidt sexlegetøj i soveværelset. Ved at involvere lidt erotisk legetøj, får I mulighed for at udforske og opleve hinanden på en helt ny måde. Der findes efterhånden er utal af forskelligt legetøj til par, men en af de mest gængse typer er fjernstyrede vibrator (eller i det hele taget fjernbetjent sexlegetøj). At de er så hyppigt anvendte, er der en hel klar grund til. Nemlig, at det er det perfekte supplement til forspillet og akten! Mærke følelsen af det uforudsigelige, pirrende og uventede ved at overlade kontrollen over din nydelse til din partner. Eller det frække og skønne ved at tage kontrollen. Nyd et langt forspil, og se hvor lang tid i kan holde fingrene fra hinanden. En fjernbetjent vibrator er meget diskret, og det er af den grund muligt at bruge den ude i det fri eller under en aften med vennerne uden nogle vil ligge mærke til det. Oplev spændende og pirrende stunder, hvor vibrationerne pludselig kan gå af ved et enkelet tryk fra din partners bukselomme.

Fjernstyret Vibrator - Ikke bare et par sexlegetøj

En af de smarte egenskaber ved fjernbetjent sexlegetøj er, at det ikke alene kan bruges til frække parlege sammen med kæresten eller vennen. Det er også en genial tilføjelse til sololegen alene i soveværelset. Nyd håndfri leg, hvor du har hænderne frie til at nyde andre steder på din krop. Luk øjnene, læn dig tilbage og lad vibrationerne føre dig til orgasmehimlen. Er du sammen med en partner, så kan håndfri nydelse fra en fjernstyret vibrator, også give dig rig mulighed for at forkæle og udforske din partners krop samtidig med, at du tirres af skønne vibrationer. Vibrationerne er i sig selv utrolig pirrende for parten der lader sig stimulere af dem, men ligeså pirrende kan det være for parten, der har kontrollen over dem. Og det er netop derfor, at en fjernstyret vibrator er så genialt et par sexlegetøj.

Fjernstyret Vibrator - Hvordan finder jeg/vi den, der passer bedst til os?

Der findes et væld af forskelligt fjernbetjent sexlegetøj på markedet, og det kan af den grund være svært at finde det helt rigtige første gang. Hos DreamDirty er vi ikke interesseret i, at man køber sig fattig ved at prøve sig fra den ene ende til den anden, og vi håber at det kan gøre valget nemmere at læse med her. Først og fremmest skal du/i tage stilling til om den fjernstyrede vibrator skal bruges til sololeg, parleg eller begge dele. Det ene udelukker ikke nødvendigvis hinanden, men nogle vibrator æg kommer med ledning, andre gør ikke og der kan være stor forskel på rækkevidde. Er i på udkig efter det perfekte par sexlegetøj, så anbefaler vi en fjernstyret vibrator uden ledning med lang rækkevidde. Er du blot på udkig efter en til fræk sololeg? Så er det ikke umiddelbart nødvendigt, at der er så stor en rækkevidde. Derudover anbefaler vi, at du/i overvejer materiale. Fjernbetjent sexlegetøj fås typisk i ABS eller silikone. ABS er hårdt og fast, hvor silikone er fleksibelt og silkeblødt. Vibrationsmønstre/vibrationsniveauer er også værd at tage med i overvejelserne før man køber en fjernstyret vibrator. Er man til meget varierende leg, så kan det være en fordel at investere i én, der har et væld af forskellige mønstre og hastigheder. Til sidst anbefaler vi, at i overvejer størrelse. Særligt for vibrator æg, er det ret essentielt. Er parten, der skal bære ægget nybegynder, så anbefaler vi at man starter ud med en mindre kaliber. Husk altid en god glidecreme, da det gør indsættelse og leg meget bedre, og ikke mindst mere behageligt.