Fjernstyret Vibrator

Overlad kontrollen med din nydelse til din partner og få en pirrende oplevelse i hinandens selskab, når i bringer en fjernstyret vibrator ind i legen. Kun fantasien sætter grænsen for, hvor og hvornår et fjernstyret æg kan bruges. Vibrator æg kommer i forskellige størrelser og med forskellige rækkevidder, så i kan finde det helt rigtige sexlegetøj til jeres fantasi. Et af de nyeste produkter på marked indenfor fjernstyret vibratorer er WowYes V8 samt Love2U, der begge kommer med en fjernbetjening m. Vibrator-funktion, dvs. at i kan bruge fjernbetjeningen som en klitoris vibrator under jeres frække parleg, hvis i også ønsker en udvendig stimulans under jeres leg med jeres pirrende leg, hvor kontrollen er overlad til din partner. De fleste fjernbetjeninger passer perfekt i lommen, så i altid kan tage legen med på farten og gøre den mere intens for jer begge to.

Viser 1-17 af 17 element(er)

Fræk sololeg eller hede parlege? Med en fjernstyret vibrator går du aldrig galt i byen

Skøn og håndfri nydelse med en fjernstyret vibrator

Mange går med den idé at fjernstyrede vibratorer, også kaldt fjernbetjente vibratorer, udelukkende kan bringe glæde i frække parlege. Det er langt fra tilfældet. En fjernstyret vibrator giver dig nemlig en hel del fordele sammenlignet med en almindelig vibrator. Den hel klare fordel er, at du læne dig tilbage og nyde håndfri leg. Du skal altså ikke udsætte dig selv for meget arbejde og besvær. Tryk på knappen, læn dig tilbage og tag klimaks til helt nye højder. Er du på udkig efter en fjernstyret vibrator til det formål, at forkæle dig selv alene? Så er det vigtigt, at du finder og vælger en, der passer bedst til netop det formål. Mange fjernstyrede vibratorer er udviklet til frække parlege, og gør derfor hovedsageligt gavn til det formål. Den bedst kendte og populære vibrator er de såkaldte fjernstyrede æg. Fjernstyrede æg er en oplagt mulighed til dejlig selvforkælelse. Faktisk får du en 2-i-1 oplevelse med et vibrations æg, da det er perfekt til sololeg, men samtidig også er en ideel mulighed for frække eventyr med din partner.

Fjernstyret vibrator – Perfekt til frække parlege

En fjernstyret vibrator er ikke blot et oplagt sexlegetøj til kvinder, men er samtidig en udsøgt mulighed for at tilføje lidt ekstra pirring og spænding til parforholdet. Fjernstyrede vibratorer findes i forskellige typer, men alle er velegnede til par. Nyd et fjernstyret æg og overlad styringen til din partner. Gør legen lidt sjovere og giv kontrollen over din egen nydelse til din partner. Perfekt til pirrende forspil i hjemmet, hvor din partner har magten. Eller hav sjove oplevelser ude for hjemmet, hvor du for alvor skal beherske dig for ikke at blive opdaget. Fjernstyrede æg er kendt som den mest hyppige type fjernstyret vibrator. Eller nyd en fræk par vibrator, og gør samlejet endnu vildere. Nyd pirrende vibrationer, der forkæler dit G-punkt og din klitoris samtidig med, at din partners penis forføres og fortrylles af fantastiske vibrationer. Med en fjernstyret vibrator er det kun fantasien der sætter grænser. Slip fantasien fri og oplev og pir hinanden på en helt ny måde. Perfekt til parret, der er på udkig efter nye og spændende ting at involvere i samlejet. Det er ikke uden grund, at fjernstyrede vibratorer er det mest købte par sexlegetøj på markedet.

Hvorfor ikke bare en almindelig vibrator? Og hvilken fjernstyret vibrator passer bedst til mig?

Man kan sagtens anvende en almindelig vibrator til frække parlege, ligesom alt sexlegetøj kan involveres i samlejet med en partner. Der er dog visse fordele ved en fjernstyret vibrator, som en almindelig vibrator ikke helt kan hamle op med. Først og fremmest så er der noget frækt i, at overlade styringen til sin partner. Mærk det uvisse ved ikke længere, at være i kontrol, og oplev uventet og ustyrlig nydelse. En fjernstyret vibrator er det perfekte supplement til et længere forspil og optakt til frækt og pirrende samleje, hvor en almindelig vibrator gør sig bedre under selve akten. Har du til hensigt, at bruge en fjernstyret vibrator til fræk sololeg, kan du nyde håndfri leg, hvilket også er besværligt med en almindelig vibrator. Når det så kommer til, hvilken fjernstyret vibrator der passer bedst til ens behov eller præferencer, kan det være svært at vælge, da der findes et utal af forskellige på markedet. Vi anbefaler at du først og fremmest overvejer, hvorvidt du er på udkig efter en fjernstyret vibrator til frække parlege eller sololeg. Og derefter ovevejer ting såsom materiale, størrelse og vibrationsfunktioner. Indsnævre du dine præferencer på disse punkter, kan du være sikker på, at finde den fjernstyrede vibrator der passer bedst til dig!