219,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fifty Shades of Grey – Silver Jiggle Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler af meget høj kvalitet fra den verdenskendte Fifty Shades of Grey sexlegetøj serie. Opnå en strammere og stærkere bækkenbunds til fordel for din egen nydelse! Velegnet til begyndere, men kan bestemt også glæde den erfarne.

  • Intensiver din nydelse under samleje!
  • Lang snor – Nem at tage ud efter træning
  • Gode til begyndere som erfarne

Effektiviser dine knibeøvelser med et par super lækre bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey Serien. Opnå en optimal bækkenbundstræning og oplev hurtigt en strammere og stærkere bækkenbund. Ved at træne din bækkenbund vil du opleve en øget sensitivitet og dermed øget nydelse under samleje. Derudover er det også en stor fordel, at anvende kuglerne efter endt fødsel. Kuglerne er fremstillet i højkvalitets materialer og er udført i et eksklusivt design. Så ikke nok med, at de føles super lære, er de også en fryd for øjet.

Med den lange snor er du sikret en god kontrol med dybden under træning. Desuden gør den det nemt, at tage kuglerne efter træning.

Med sin vægt på 67 gram, totale længde på 20,3 cm. og diameter på 3,6 cm. er bækkenbundskuglerne velegnet til begyndere. Dermed ikke sagt, at de ikke også kan bruges af erfarne.

Vægt0,1 kg
Materiale

ABS, Silikone

Farve

Sølv, Sort

Længde (cm)

20,3

Bredde (cm)

3,6

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – Silver Jiggle Bækkenbundskugler”