579,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fifty Shades of Grey – Opladelig Rabbit Vibrator

Helt igennem fantastisk rabbit vibrator fra Fifty Shades Of Grey’ sexlegetøj serie. Perfekt til dig, som hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Oplev fortryllende dobbelt stimulation, hvor dit G-punkt og din klitoris forkæles simultant.

  • Kurvet Top – Perfekt til G-punkts stimulation
  • 12 Skønne vibrationsmønstre til din leg
  • 3 Vibrationshastigheder i kanin-ørene

Dobbelt stimulation, dobbelt nydelse!

Hvorfor vælge Fifty Shades of Grey – Opladelig Rabbit Vibrator?

Skaberne bag Fifty Shades of Grey sexlegetøjet har gjort det igen! Denne gang har de udviklet en Rabbit Vibrator som er genopladelig, så man slet ikke skal tænke på batterier. Og selvfølgelig medfølger der et USB oplader stik, så det skal du ikke ud og købe separat. Rabbit vibratoren er af særlig høj kvalitet, hvilket ikke blot ses ned til mindste detalje, men også mærkes når den er i brug. Oplev fortryllende dobbelt stimulation, hvor både dit G-punkt og din klitoris forkæles samtidigt. De silkebløde ’kaninører’ er udformet sådan, at de perfekt omfavner klitoris fra begge sider. På den måde får du en perfekt fordeling af vibrationerne, som forbedrer orgasmen! Som et kæmpe plus, er rabbit vibratoren også vandtæt, og kan derfor sagtens nydes i badet! Fifty Shades of Greys Rabbit Vibrator er udstyret med 12 vibrationsmønstre, så du finder nemt det mønster, der passer bedst til dine behov. Derudover er ’kaninørerne’ udstyret med 3 vibrationsmønstre, så du selv kan vælge hvilken kombination der sørger for “the big O”. Skaftet er også fleksibelt, så du skal ikke være bekymret for. hvorvidt den kan tilfredsstille begge sweet spots på en og samme tid!

Sådan bruger du Fifty Shades of Grey – Opladelig Rabbit Vibrator

Fifty Shades of Greys rabbit vibrator er ekstremt simpel at bruge. Alt du skal er at finde en vandbaseret glidecreme frem og smøre lidt på enden af skaftet Herefter tænder du den på det vibrationsmønster du ønsker, hvorefter resten giver sig selv. Bøj skaftet let opad, så ’kaninørerne’ omfavner klitoris, og indstil dernæst ørerne på det program du ønsker. Meget nemmere bliver det ikke!

Nem at vedligeholde – Tips & Tricks

Vha. god vedligeholdelse, kan du nyde din Rabbit Vibrator i mange år! Det er heldigvis meget nemt. Alt du skal gøre er at rense den i lunkent vand efter brug, og sørge for at gnubbe den ren. Påfør derefter lidt rensevæske og tør den så af. Så er din Fifty Shades of Grey Rabbit Vibrator så god som ny!

Materiale

ABS, Silikone

Farve

Sort

Vibration

Ja

Batteri

Indbygget

Genopladelig

Ja

Længde (cm)

22

Bredde (cm)

2,7 – 3,2

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – Opladelig Rabbit Vibrator”