199,00 kr.

På lager

Husk også:

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fifty Shades of Grey – Maskerade Maske Sæt

Sæt indeholdende to masker fra den meget omtalte Fifty Shades of Grey serie. Maskerne er udført i klassisk siciliansk stil. Maskerne kan nemt spændes ind med de silkebløde satinbånd, så man er sikret et perfekt fit hver gang. Maskerne er perfekte til maskebal og frække fantasier.

  • Sæt indeholdende 2 x masker
  • Silkebløde satinbånd – Perfekt fit!
  • Høj kvalitet – Siciliansk design

Beskrivelse

Frække lege de officielle Fifty Shades of Grey masker

Med dette unikke sæt får I ikke bare én maske, men hele to super lækre masker. Maskerne er de helt officielle Fifty Shades of Grey ”masks on” maskerade masker, og er perfekt til jer, der ønsker at udleve jeres egen Fifty Shades of Grey fantasier. Den ene maske er designet i sølvgrå til Mr. Grey, hvor den anden er designet i en smuk sort nuance. Begge masker er prydet med smukke mønstre.

Masks On Maskerade Masker – Et perfekt fit!

Køber I et sæt maskerade masker fra Fifty Shades of Grey, kan ikke nok med at kvaliteten er i top, være sikre på et perfekt fit, hver gang maskerne tages i brug. Begge masker er one-size. Ikke nok med det, så er materialet let bøjeligt og formbart, så det nemt kan tilpasses alle hovedformer. Begge masker kommer med silkebløde bånd i satin, der gør det nemt at spænde maskerne tæt til hovedet.

Frække eventyr eller klassisk maskebal

”Masks On” maskerne fra Fifty Shades of Grey gør dem særdeles velegnet til frække og pirrende lege, hvor din eller din partners identitet skjules. Gør fantasi til virkelighed, og nyd et rollespil med din partner, ligesom i vil have det. Når først maskerne tages på, vil man opleve, hvordan fantasien straks hjælpes på vej. Maskernes diskret design, gør dem samtidigt nemme at anvende til festlige lejligheder. Tag til maskebal, udklædningsfest o.l. uden, at vække mistanke om, hvad maskerne ellers kan bruges til.

Yderligere information
Vægt0,085 kg
Materiale

ABS

Farve

Sølv, Sort

Længde (cm)

20

Bredde (cm)

9

Størrelse

One Size

Vandresistent

Nej

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – Maskerade Maske Sæt”