Insatiable desire mini vibrator fra fifty shades of grey
Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey – Insatiable Desire Mini Vibrator

219,00 kr.

Insatiable Desire er en fantastisk mini vibrator fra Fifty Shades of Grey serien. Den diskrete størrelse gør den nem at have med på farten. Forkæl dit G-punkt eller klitoris med skønne vibrationer, der uden tvivl vil tage dit klimaks til helt nye højder.

  • 7 Vibrationsmønstre & 3 hastigheder
  • Velegnet til klitoris og G-punkt stimulation
  • 100% Vandtæt

DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Insatiable Desire - Simpel men effektiv mini vibrator

Den lille og diskrete størrelse gør, at man hurtigt kan komme til, at undervurdere Insatiable Desire vibratorens effektivitet. Det er en skam, da den trods sin størrelse byder på et utal af skønne stunder! Forkæl dig selv med en rigtig 2-i-1 vibrator, der både kan bruges til klitoris og G-punktet. Den let-bøjede top, gør nemlig Insatiable Desire særdeles velegnet til nøjagtig og intens stimulation af G-punktet.

Insatiable Desire – Rig på funktioner!

Ikke nok med af vibratoren er uhyre effektiv, så er den trods sin størrelse fyldt med funktionalitet. Ved et enkel tryk på knappen i vibratorens bund, kan du frit vælge mellem hele 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 vibrationshastigheder. Forkæl dig selv med alt fra blide vibrationer til hårde og intense. Du kan være sikker på, at finde et program, der passer perfekt til dine præferencer.

 

Insatiable Desire er 100% vandtæt, så den nemt kan medtages under bruseren eller i karbadet. Materialet er nemt at rengøre, og særdeles modtagelig overfor vandbaseret glidecreme. Med sin komplette længde på 13,3 cm. og diameter på op til 3 cm. er vibratoren velegnet til begyndere, men kan bestemt også nydes af den mere erfarne.

Insatiable Desire anvender 1 x AAA batteri. Batterier er ikke inkluderet i prisen, men forhandles her på siden. Med i prisen får du en silkeblød satin opbevaringspose.

 

Fifty Shades of Grey – Mærk forskellen

Selvom rigtig mange kender til Fifty Shades of Grey sagaen, er der ikke mange der er bekendte med, at de også står bag en officiel kollektion af sexlegetøj. Der findes FSOG sexlegetøj i alle genre og kategorier. Fælles for alle deres produkter, er den høje kvalitet, og har man først ejet et sexlegetøj fra Fifty Shades er man ikke i tvivl.

 

Insatiable Desire Mini Vibrator er langt fra en undtagelse. Kvaliteten mærkes og ses helt ned til mindste detalje. Skaftet er fremstillet i silkeblød medicinsk silikone, som er meget skånsom mod huden og ens intime områder. Når først du er i kontakt med Insatiable Desire er du ikke i tvivl! Kvaliteten er ikke til at sætte en finger på!

Produktoplysninger

O: 05763100000

Produktinformation

Materiale
ABS
Silikone
Farve
Grå
Batteri
1 x AAA
Vibration
Ja
Længde (cm)
13,3 cm.
Bredde (cm)
2,5 - 3 cm.
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)