• -5%
  • Spar 5%
Fifty Shades of Grey - Inner goddess bækkenbundskugler
Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Bækkenbundskugler

189,00 kr.
179,55 kr. Spar 5%

Højkvalitets bækkenbundskugle fra den verdenskendte Fifty Shades of Grey sexlegetøj serie. Optimer din bækkenbundstræning og opnå et strammere og stærkere bækkenbund, til fordel for din nydelse og dit sexliv.

  • Oplev mere nydelse under samleje!
  • Snor - Nem at tage ud efter træning
  • Slank Design - Gør indsættelsen lettere
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Orgasmer, ophidselse og opstramning!

Den verdenskendte Fifty Shades of Grey serie står også bag “Inner Goddess” bækkenbundskuglerne, der forbedrer din bækkenbundstræning. De går ind og strammer og forstærker din bækkenbund, hvilket er til stor fordel for din og din partners nydelse samt dit sexliv. Med et slankt design og en snor for enden er ’Inner Goddess’ nem at glide ind og tage ud igen.

Hvorfor vælge Inner Goddess bækkenbundskugler?

Inner Goddess bækkenbundskugler er din vej til en bedre trænet bækkenbund, som både har en masse fordele rent sundhedsmæssigt samt en masse fordele i dit sexliv! Ved hjælp af en trænet bækkenbund er du nemlig med til, at sikre mere sensitivitet forneden, som skaber mere intense orgasmer. Du vil opleve at du får orgasmer hurtigere og en mere intens og ophidsende lyst, da du vil mærke mere nydelse under samleje. Inner Goddess er din nye skjulte trænings-partner, da du kan træne mens du laver dagligdagens opgaver såsom opvask, vasketøj eller andet. Altså kan du med Inner Goddess bækkenbundskuglerne gøre hverdagens triste opgaver meget sjovere

Sådan bruger du Inner Goddess bækkenbundskugler

Allerførst er det altid en god idé at sørge for at blæren er tømt inden brug af Inner Goddess bækkenbundskuglerne. På den måde oplever du ikke følelsen af at du skal på toilet, mens kuglerne er i brug. Når du så er klar til at tage dem i brug, så sørg for at bruge en vandbaseret glidecreme, hvilket gør det nemmere og mere behageligt at føre dem op. Når du så har fået dem ført op, så skal du i gang med knibeøvelser. For bedst mulige resultat så anbefales det at du kniber sammen i 5-15 sekunder, slapper af i fem sekunder og gentager. Det gør du så 10 gange eller i 5-10 minutter. Sørg for at gøre dette hver dag hvis du er uerfaren og når du føler at du har fået styr på din træning, så kan du nøjes med at gøre det 2-4 gange om ugen. Ved hjælp af en hyppig træning, får du en stærkere og mere smidig bækkenbund. Når du er færdig med din træning og skal have dine bækkenbundskugler ud, så griber du fat i den sorte silikone snor og trækker kuglerne ud.

Nem at vedligeholde - Tips & Tricks

Ved ordentlig vedligeholdelse af dine Inner Goddess bækkenbundskugler sørger du for at kunne nyde dem i lang tid! Efter endt træning skal du blot skylle dem i lunkent vand, smøre rensevæske på og derefter tørre dem af. Så får du det bedste og mest hygiejniske resultat.

Produktoplysninger

O: 05363000000

Produktinformation

Materiale
ABS
PU
Silikone
Farve
Sort
Sølv
Batteri
Ingen
Vibration
Nej
Længde (cm)
20,3
Bredde (cm)
3,7
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)