599,00 kr.

Ikke på lager

Modtag i morgen - Bestil inden

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fifty Shades of Grey – Genopladelig Fjernbetjent Penisring

Fifty Shades of Grey – Genopladelig Fjernbetjent Penisring fra Relentless Vibrationsserien er til dig, der elsker gode vibrationer. Penisringene sættes om skaftet bagved og foran testiklerne, så vibrationerne får den bedste og mest pirrende effekt. Styr nemt vibrationerne i penisringen med fjernbetjeningen eller overlad kontrollen til din partner og bliv pirret til orgasme. Penisringen er genopladelig og der medfølger USB-Kabel til opladning.

  • 2 Penisringe – Ekstra kraftig nydelse
  • Fjernbetjening – Bliv pirret på afstand
  • Genopladelig – Nyd den igen og igen

Beskrivelse

Genopladlig fjernbetjent penisring fra Fifty Shades of Grey

Der findes snart ikke den mand eller kvinde, der ikke har set eller hørt om Fifty Shades of Grey filmene. Der findes dog ikke ligeså mange kvinder og mænd, der er bekendte med at udover filmene også står bag et stort udvalg af sexlegetøj, hvor fællesnævneren er kvalitet, funktionalitet og design.

Hvad angår disse tre ting, så ses det også tydeligt af deres genopladelige og fjernbetjente penisring Relentless. Penisringen består af to ringe, en vibrator og en fjernbetjening. Den mindste af ringene er prydet med skønne stimulationsknopper på indersiden. Herligheden er fremstillet i højkvalitets medicinsk silikone, der sørger for en god tæthed, samt et behagelig komfort for bæreren. Vibratoren byder på 10 forskellige vibrationsmønstre og 6 forskellige hastigheder. Vibratoren er 100% vandtæt og genopladelig (oplader inkluderet). Bedst af alt, så kan vibrationerne styres fra den medfølgende fjernbetjening.

Genopladelig fjernbetjent penisring – Mere stamina og øget potens

Relentless fra Fifty Shades of Grey er det perfekte sexlegetøj til sex og onani. Med den genopladelige fjernbetjente penisring, vil man nemt og sikkert kunne opnå en langt hårdere erektion, samt mere stamina og udholdenhed i sengen.

Den lille penisring bruges rundt om penisskaftet, så blodtilførslen isoleres. På den måde vil man opleve en øget potens og langt hårdere erektion. Den lille ring er prydet med bløde stimulationsknopper, der føles fantastisk i kombination med vibrationerne. Ringen har en diameter på 2,7 cm. men er strækbar, så den også passer større penisstørrelser. Den store penisring bruges rundt om kronjuvelerne, hvormed sædafgangen blokeres. På den måde vil man opleve en langt bedre stamina og mere udholdenhed. Den store ring har en diameter på 4,5 cm. og er ligeledes strækbar.

Fifty Shades of Grey penisring – Fjernbetjente orgasmer

Som noget helt unikt er Relentless en fjernbetjent penisring. Det vil sige, at vibrationerne nemt og hurtigt kan betjenes på afstand fra den medfølgende fjernbetjening. Perfekt, hvis man ønsker et varierende leg uden at skulle stoppe for at trykke på penisringen. Overlad fjernbetjeningen til din partner og nyd det uventede og uforudsigelige.

Fjernbetjeningen anvender 1 X CR2032-batteri, som er inkluderet i prisen. Derudover medfølger en lækker opbevaringspose, så den genopladelige fjernbetjente penisring nemt kan gemmes væk i skuffen.

Yderligere information
Vægt0,141 kg
Bredde (cm)

2,7-4,5

Længde (cm)

12,5

Farve

Sort

Genopladelig

Ja

Materiale

ABS, PU, Silikone

Phthalatfri

Ja

Størrelse

One Size

Vandtæt

Ja

Vibration

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – Genopladelig Fjernbetjent Penisring”