• -10%
  • Spar 10%
driven by desire sort silikone buttplug fra fifty shades of grey
Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey - Driven by Desire Buttplug

149,00 kr.
134,10 kr. Spar 10%

Kvalitets butt plug fra den verdenskendte Fifty Shades of Grey serie af sexlegetøj. Pluggen er fremstillet i silkeblød silikone og har en kurvet top, der sikrer jer en målrettet og intens anal stimulation. Med sin brede base er pluggen perfekt til frække lege med en partner.

  • Kurvet top - For målrettet anal stimulation
  • Aflang form - Perfekt til dyb penetration
  • Bred base - Sidder altid godt under leg
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Skøn og pirrende anal stimuli og sjovere leg!

Den verdenskendte Fifty Shades of Grey serie står også bag “Driven by Desire” buttplugget, der er fremstillet i silkeblød silikone og har en kurvet top. Oplev målrettet og intens anal stimulation, hvor dens aflange form er med til at sørge for en dyb penetration, som er med til at skabe fantastisk nydelse bagi! Dens brede base sørger for, at den bliver siddende som den skal under fræk leg med din partner.

Hvorfor vælge Driven by Desire?

Fifty Shades - Driven by Desire er lavet på en måde hvor du får mulighed for at opleve fantastisk anal stimulation. Dens kurvede krop sørger for en bedre og mere intens oplevelse! Og den brede ende er designet til at fungere som stopper, så den ikke kommer for langt op, og samtidig bliver siddende som den skal under hed leg. Et Driven by Desire buttplug er helt fantastisk, da den både kan bruges til solo leg og leg med din partner. Den kan bruges til et mere pirrende forspil, eller under selve akten og være behjælpelig til en endnu mere intens orgasme! Oplever man penetration imens man har Driven by Desire indført, så vil den også automatisk skubbe lidt til dine “vægge” mellem skeden og det anale område, og derved gøre det endnu strammere for din partner at komme ind, hvilket resulterer i bedre orgasmer for manden. 

Sådan bruger du Driven by Desire buttplug

Sørg først og fremmest for at du er ren bagi, da du ved god anal hygiejne kan slappe mere af under legen. Her anbefaler vi at købe en anal douche hvis du ikke allerede har en, for maksimal renhed. Påfør godt med vandbaseret glidecreme bagi. Derefter sørger du for at få smøret glidecreme på dit buttplug. For nemmere indførelse anbefales det at du squater lidt. Alternativt kan du langsomt sprede ben og baller, så du har fri adgang til åbningen, hvorefter du langsomt kan indsætte dit anal plug. Sørg for ikke at køre den for hurtigt ind, da dette kan resultere i ubehag og smerte. Føler du alligevel ubehag under indsættelse, så skal du blot bruge mere glidecreme. Fræk og pirrende anal stimulation skal ikke gøre ondt! Når du er færdig med legen, så anbefaler vi at du igen sørger for at dine baller er godt spredt ved at sprede benene eller squate så du nemmere kan tage Driven by Desire ud. Lad være med at hive den hurtigt ud, men træk den derimod langsomt ud.

Nem at vedligeholde - Tips & Tricks

Med ordentlig vedligeholde kan du nyde glæde af dit Driven by Desire buttplug meget længe! Sørg for at du renser den i lunkent vand efter brug. Smør derefter rensevæske til sexlegetøj henover for bedste resultat og tør den så af. Så er du sikker på at du får den mest hygiejniske rengøring. Brug altid glidecreme i legen, da det forbedrer oplevelsen og gør legen mere intens.

Produktoplysninger

O: 05135800000

Produktinformation

Materiale
Silikone
Farve
Grå
Batteri
Ingen
Vibration
Nej
Længde (cm)
8
Bredde (cm)
2
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)