• -5%
  • Spar 5%
Sort anal kugler carnall blis fra fifty shades of grey
Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey – Carnal Bliss Anal Kugler

139,00 kr.
132,05 kr. Spar 5%

Højkvalitets anal kugler fra den berømte Fifty Shades of Grey sexlegetøj serie. Kuglerne er udført i silkeblød silikone, der gør dem behagelige og nænsomme at anvende. Perfekt til begyndere, der ønsker at eksperimentere med skøn analleg.

  • Silkeblød silikone - Behagelig og nænsom
  • Hank - For bedre greb med legen
  • Perfekt til begyndere!
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Fifty Shades of Grey – Ikke bare et mærke

Rigtig mange kvinder og mænd kender Fifty Shades of Grey filmene, der for mange har vækket interessen i at eksperimentere og prøve nyt, når det kommer til det seksuelle. Der er dog ikke ligeså mange, der kender Fifty Shades of Grey’ egen serie af kvalitets sexlegetøj. Kvalitet er ikke en underdrivelse af deres produkter, tværtimod! Det samme tør siges om deres anal kugler Carnal Bliss. Kuglerne er fremstillet i højkvalitets medicinsk silikone, der føles silkeblødt og nænsomt mod huden.

Carnal Bliss – Anal sexlegetøj til frække parlege

Anal kuglerne fra Fifty Shades of Grey er det perfekte anal sexlegetøj til frække lege sammen med en partner. Dermed ikke sagt, at de ikke kan nydes alene. Carnal Bliss består af 3 kugler, der gradvist stiger i størrelse. Derudover er den udstyret med en hank, der giver et godt greb om legen. Meget frækkere bliver det ikke.

Carnal Bliss – Perfekt legetøj til begyndere

En af de mange fordele med Carnal Bliss er, at de er perfekt til begyndere inde for et skønt univers af anal stimulation. Selvom man sagtens vil kunne nyde glæde af Carnal Bliss, hvis man er erfaren, så er både størrelse og materiale særdeles velegnet til begyndere. Anal kuglerne har en total længde på 13,5 cm. Den første kugle har en diameter på 1,6 cm. og de resterende to en diameter på 2 cm. Materialet er som allerede nævnt silkeblødt og fleksibelt, hvilket gør indsættelse nemt og nænsomt. Sidst men ikke mindst, så er materialet yderst modtageligt over for vandbaseret glidecreme. Vi anbefaler altid, at deres tages en god glidecreme i brug før brug af Carnal Bliss.

Produktoplysninger

O: 05135710000

Produktinformation

Materiale
Silikone
Farve
Sort
Længde (cm)
13,5
Bredde (cm)
2
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)