89,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fifty Shades of Grey – A Perfect O Silikone Penisring

Oplev en hårdere og stærkere erektion, samt mere udholdenhed i sengen med A Perfect O penisringen fra Fifty Shades of Grey serien. Penisringen er fremstillet i medicinsk silikone, der gør den behagelig at bære. Kan bruges til at omslutte penis såvel som kronjuvelerne.

  • Hårdere og stærkere erektion
  • Mere udholdenhed i soveværelset
  • Medicinsk silikone – Behagelig at bære

Fifty Shades of Grey – En verden til forskel

Det fleste er bekendte med Fifty Shades of Grey serien, der for mange har vækket en lyst og nysgerrighed til at eksperimentere med sig selv og sin partner. Af den grund, har Fifty Shades of Grey lanceret deres egen serie af kvalitets sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Kvalitet er langt fra en overdrivelse! Tværtimod, så er man ikke i tvivl om, at man har købt en kvalitets produkt, når først man står med et af deres produkter mellem hænderne. En A Perfect O Penisring er ikke en undtagelse! Med en penisring er mulighederne mange, hvorfor det er vores kraftigste anbefaling, at man prøver at involvere en penisring i soveværelset.

A Perfect O – Hårdere og stærkere erektion!

Du har måske hørt fra andre, hvad formålet med en penisring er og tænkt, at det lyder lidt for godt til at være sandt. En penisring er i sig selv en meget simpel anordning, hvorfor vi ikke bebrejder en hvis skepsis. Vi tør dog godt love, at en penisring er et køb man sjældent vil fortryde, og at der er noget om snakken. Bruges A Perfect O til at omslutte penisskaftet isoleres blodtilførslen, hvilket resulterer i en hårdere og stærkere erektion. Mærk straks forskellen til fordel for dig og eller din partner. Perfekt til lagengymnastik såvel som onani og sololeg. A Perfect O penisringen har en indre diameter på 3,5 cm. og er lavet i fleksibel silikone.

A Perfect O – Hold længere I sengen

En hel klar fordel ved A Perfect O er, at den også kan bruges til at omslutte kronjuvelerne, hvilket fører til et meget længere samleje. Hvem drømmer ikke sommetider om, at forlænge samlejet? Med A Perfect O kan du gøre drømme til realitet. Omslutter du dit klokkeværk med penisringen besværliggøres sædafgangen helt uden ubehag. Mærk det pirrende ved, at blive drevet helt til klimaks, mens du bare kan blive ved. En oplagt mulighed for dem, der døjer med for tidlig sædafgang eller til dem, der blot ønsker at forlænge samlejet under onani eller samleje. En penisring er et genialt middel til stamina optræning.

Vægt0,035 kg
Materiale

Silikone

Farve

Grå

Længde (cm)

3,5

Bredde (cm)

3,5

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – A Perfect O Silikone Penisring”