89,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Fetish Fantasy – Satin Love Mask

Nyd det uforudsigelige og uventede med et luksuriøst blindfold fra Fetish Fantasy serien. Blindfoldet er en udsøgt mulighed for at nyde pirrende sanseleg. Fremført i silkeblødt satin, som gør den en fryd at bære. Blindfoldet passer alle størrelser, og elastikker sikrer et perfekt fit til alle!

  • Nyd forførende sanseleg
  • Fremført i satin
  • One-Size – Passer alle størrelser

Luksuriøst blindfold fra Fetish Fantasy Series

Et blindfold er i sig selv meget simpel, men åbner dørene for et utal af skønne oplevelser. Hvis man er på udkig efter et blindfold, og ikke vil gå på kompromis med kvalitet, så er dette luksus blindfold fra Fetish Fantasy Series en sikker vinder.

Bag Fetish Fantasy står verdenskendte Pipedream, som er anerkendt for deres brede vifte af erotiske luksus produkter. Og deres blindfold er ikke en undtagelse, når det kommer til luksus.

Det er fremført i silkeblødt satin med smukke syninger. Det er altså både en fryd for øjet og føles fantastisk for bæreren.

Uventet og uforudsigelig sanseleg

Et blindfold er i sig selv en meget simpel anordning, men det er ikke en overdrivelse at sige, at mulighederne er mange. Ved at fjerne synsansen fremmes kroppens resterende sanser, hvilket får selv den mindste berøring til føles utrolig ophidsende. Overgiv dig til det uvisse, uforudsigelige og uventede, og overlad kontrollen over din nydelse til din partner. Eller tag kontrollen og forkæl din partner i en euforisk ros.

Pipedream Satin Blindfold – Perfekt i kombination med andre redskaber

Et blindfold åbner i sig selv op for et væld af muligheder, men vil man øge nytten af sit blindfold, så kan man med fordel inddrage andre sanseredskaber.

Med andre ord, så er et blindfold blandt de bedste kombinationsredksaber vi har her på siden. Kun fantasien sætter grænser for, hvornår synssansen skal tages ud af ligningen.

Lad sanserne forføre af et kildefjer, en skøn vibrator el. lignende. Fastspænd eller lad dig fastspænde af et par gode manchetter el. håndjern. Giv fantasien frit løb!

Vægt0,045 kg
Materiale

Nylon, Spandex

Farve

Sort

Størrelse

One Size

Længde (cm)

24

Bredde (cm)

8,1

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy – Satin Love Mask”

Du kunne også være interesseret i...