259,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

EasyToys – Elegant Vibrator Æg

Elegant vibrator æg fra EasyToys velegnet til forspil, parleg og fræk sololeg. Vibrator ægget er udstyret med 7 vibrationsmønstre, der nemt kan betjenes fra den tilhørende fjernbetjening. Vibrationerne er meget lydsvage, hvilket gør vibrator ægget meget diskret. Fjernbetjeningen har en lang rækkevidde på 20 meter.

  • 7 skønne vibrationsmønstre
  • Meget lydsvag – 100% Diskret
  • Lang rækkevidde – 20 meter

EasyToys Vibrator Æg – Elegant og effektivt design

Det er ikke uden grund, at vibrator æg er blevet så hyppigt anvendt et sexlegetøj. Med et vibrator æg er mulighederne mange, og med Easy Toys Vibrator Æg kan du udleve dem alle. Vibratoren fremstillet i højkvalitets ABS, der er særdeles modtagelig overfor vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Med en indsættelig længde på 6 cm. og diameter på 3,5 cm. er ægget velegnet til begyndere såvel som erfarne. Nyd 7 kraftige vibrationsmønstre, der nemt betjenes fra den tilhørende fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en lang rækkevidde (20 meter), og vibrationerne er meget lydsvage, hvilket gør den perfekt til diskret leg. EasyToys vibrator æg er vandtæt, så I nemt kan tage den med i badet. Snoren for enden af ægget sikrer, at det nemt kan tages ud efter brug. Vibratoren anvender 2 x AAA-batterier, der er inkluderet i prisen. (Tag gerne batterierne ud efter brug, så de ikke bliver afladet).

Forspil og frække par eventyr med EasyToys Vibrator Æg

Gennem tiden er et vibrator æg blevet et meget populært sexlegetøj. Især blandt par, hvor mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for hvor og hvornår det skal bruges. Tag kontrollen over din partners nydelse, eller overlad styringen til din partner, og tag klimaks til helt nye højder. Byg et langt og ophidsende forspil op, hvor i til sidst ikke kan holde hænderne fra hinanden. Fjernbetjeningens lange rækkevidde og de lydsvage vibrationer, gør EasyToys vibrator æg perfekt til at udforske hinanden i det fri, til en parmiddag eller familiefrokost. Vibratoren er 100% Diskret og mulighederne er mange, så det er kun op til jer selv at vurdere, om i vil kunne holde masken.

Onani og sololeg med Easy Toys Vibrator Æg

Rigtig mange har en forestilling om, at et vibrator æg kun kan nydes af folk i et fast parforhold. Det er nu langt fra tilfældet, da et vibrator æg giver dig rig mulighed for at nyde dig selv. Oplev intens håndfri nydelse, hvor du har hænderne fri til at nyde resten af din krop. Læn dig tilbage og lad vibrationerne og fantasien tage over.

Materiale

ABS

Farve

Grøn

Vibration

Ja

Batteri

2 x AAA

Længde (cm)

6

Bredde (cm)

3,5

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EasyToys – Elegant Vibrator Æg”