95,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

Durex – Pleasure Ring Penisring

Durex – Pleasure Ring Penisring er til dig, der ønsker en penisring i topklasse. Penisringen har en diameter på 1,6-4 cm, hvilket giver et behageligt men stramt fit. Fremstillet i højkvalitets transparent silikone for at sætte behageligt på huden uden at trække. Den gode fleksibilitet gør det nemt at trække penisringen ned over skaftet inden samleje eller onani.

  • Durex – Kvalitet i topklaase
  • God Fleksibilitet – Nem at sætte på
  • Diameter 1,6-4 cm – For det gode fit

Simpel kvalitets penisring fra Durex

Der findes ikke mange kvinder eller mænd, der ikke har hørt navnet Durex før i en eller anden kontekst. Durex har gjort sig særligt bemærket med et stort udvalg af hygiejne produkter, hvor de i de senere år langsomt har bevæget sig ind på markedet for sexlegetøj. Og det har de gjort med stil!

Durex har efterhånden lanceret en del nye produkter, der alle er kendetegnet af høj kvalitet og funktionalitet.

Med en Pleasure Ring Penisring fra Durex går man ikke på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet. Tag ikke fejl af det simple design. Ringen er lavet af silkeblød medicinsk silikone, som er fleksibel og derfor lukket godt tæt. Materialet er yderst behageligt at røre ved, hvorfor penisringen nemt kan bæres uden at skabe irritation.

Hårdere erektion og mere stamina i soveværelset

Med Pleasure Ring fra Durex kan du nemt og sikkert opnå en hårdere, længere og kraftigere erektion, samt langt mere udholdenhed under onani eller samleje.

Rigtig mange er skeptiske første gang de ser Pleasure Ring, hvilket er en fair sag, idet designet i sig selv er meget simpelt. Men tag ikke fejl af det simple design!

Ved at lukke tæt og isolere blodtilførslen til skaftet, vil man straks opleve en øget og styrket potens. Perfekt til samleje og onani. Når penisringen er i brug vil man opleve en øget stamina, hvilket er en udsøgt mulighed for de mænd, der døjer med for tidlig sædafgang.

Pleasure Ring fra Durex – Specifikationer

Modsat mange andre penisringe på markedet, så passer Pleasure Ring fra Durex alle penisstørrelser. Den medicinske og silkebløde silikone er utrolig fleksibel, hvorfor ringen kan strække sig til at passe alle mænd.

Ringen har en indre diameter på 1,2 cm.

Som du måske allerede har bemærket, så er penisringen fra Durex rimelig høj (1,3 cm.) Højden og den runde form, gør ringen behagelig for begge parter under samleje, da den på ingen måder gnaver mens legen står på.

Vægt0,036 kg
Bredde (cm)

1,6-4

Farve

Transparent

Længde (cm)

4

Phthalatfri

Ja

Materiale

Silikone

Vandtæt

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Durex – Pleasure Ring Penisring”