Play perfect glide silikone glidecreme fra Durex 100 ml
Durex

Durex – Play Perfect Glide Glidecreme 100 ml

149,00 kr.

Kvalitets silikonebaseret glidecreme fra verdenskendte Durex. Glidecremen er meget tyk, hvilket gør at den holder 3 gange længere tid end almindeligt glidecreme. Perfekt til analsex! Kan både bruges sammen med latexkondomer og alt sexlegetøj. Play Perfect Glide klistrer ikke.

  • Meget tyk - Klistrer slet ikke
  • Sikker at bruge med latexkondomer
  • Kan bruges med alt sexlegetøj
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Play Perfect Glide – Den perfekte silikonebaserede glidecreme

Rigtig mange foretrækker en silikonebaseret glidecreme, da de har en væsentligt længere glideevne end vandbaserede glidecremer. Dog er der mange, der alligevel vælger dem fra, da de er mere klistrerede og typisk ikke kan bruges med latex og alt sexlegetøj. Play Perfect Glide fra Durex har fundet løsningen på dette, hvilket i vores optik gør den til den perfekte silikone glidecreme.

Glideevne helt udover det sædvanlige

Silikone glidecreme har ofte en meget længere glideevne end vandbaserede cremer. Det samme er tilfældet for Play Perfect Glide, men ikke nok med det, så har den en meget længere glideevne end så meget andet silikonebaseret glidecreme. Faktisk har den i gennemsnit 3 gange så lang en glideevne, som alternativer på markedet. Den er derfor perfekt til analsex, idet I ikke konstant skal påføre nyt, mens legen står på. Glidecremen er utrolig tyk, men klistrer slet ikke.

Sikker at bruge sammen med latexkondomer og alt sexlegetøj

En ulempe ved silikonebaseret glidecreme er ofte, at de ikke kan anvendes sammen med almindelige latexkondomer og sexlegetøj, der ikke er af glas og metal. Det er ikke tilfældet for Play Perfect Glide fra Durex, der derfor er en oplagt mulighed til dig, der ønsker at dyrke beskyttet analsex med en partner. Som et ekstra plus, kan glidecremen bruges sammen med alt sexlegetøj uden at skade det. Med Play Perfect kan I altså nyde hinanden beskyttet og med sexlegetøj helt bekymringsfrit!

Tuben indeholder 100 ml.

Produktoplysninger

Durex
O: 06255070000

Produktinformation

Materiale
Silikonebaseret
Farve
Transparent
Volume (ml)
100-150 ml
Længde (cm)
15,5
Bredde (cm)
4

Produkt Kommentar

Kommentar (0)