Dobbelt Dildo

Med en dobbelt dildo får i en helt ny måde at komme helt tæt på hinanden nydelse, hvor i har mulighed for at skabe unikke og smukke øjeblikke sammen. Mærk hvordan hver eneste bevægelse din partner laver sætter gang i jeres fælles stimulans og gør stemningen mere pirrenede, stød for stød. Det magiske ved en dobbelt dildo er det nærvær i kommer til at opleve med hinanden. Dildoerne er fleksible, dvs at i kan nyde den i flere forskellige stillinger, så i kan få en skøn afveksling i jeres sexliv. DreamDirty anbefaler at i bruger en vandbaseret glidecreme, så i får den bedst mulig nydelse ud af jeres dobbelt dildo.

Underkategorier

Dobbelt Dildo - Oplev fælles fornøjelse i verdensklasse

Dobbelt Dildo - Nyd hinanden med enestående eufori

En dobbelt dildo er for mange det perfekte par sexlegetøj. Særligt i homogene forhold to kvinder i mellem, er det en sikker vinder, der gennem mange år har givet tusinder og atter tusinder kvinder smil på læben og sved på panden. Kom helt tæt på hinanden, og oplev hinanden på en helt ny måde! Dobbelt dildoer er kendetegnet ved, at de modsat almindelige dildoer har to hoveder. På den måde er det muligt, at nyde legen simultant og i takt med hinandens bevægelser. Mange finder dem desværre en kende intimiderende, idet de typisk er meget lange, men det er ikke noget man skal lade sig kure af, men tværtimod se det som en fordel, da det gør det muligt helt selv at bestemme hvor dybt man ønsker den. Desuden kan de bruges i stort set alle tænkelige stillinger, hvilket også gøres nemmere pga. en hvis størrelse. Netop størrelsen gør også, at dobbelt dildoer ikke blot bruges i de homogene sexliv, men bringer glæde i alle slags henseende. Ønsker man en særdeles dyb penetration, så findes der intet bedre alternativ. Mange dobbelt dongs kan også bruges til dobbelt penetration, og nogle er endda lavet udelukkende til det formål. Lad din partner fortrylle af, at blive stimuleret vaginalt såvelt som analt på en og samme tid.

Dobbelt Dildo - Hvorfor vælge et realistisk design?

Hvis du allerede har været inde og lure på vores pæne udvalg af dobbelt dildoer her på shoppen, så har du måske bidt mærke i, at rigtig mange af vores dongs har et realistisk præg, ligesom det er tilfældet for en realistisk dildo. Udover, at det er det mest populære valg hos mænd såvel som kvinder, så er der flere fordele ved et naturtro design. Det forstørrede ’penishovede’ og årer løbende langs skaftet, er med til at give en særlig naturlig følelse af samleje. Ikke nok med at udseendet gør legen mere behagelig, så er de typisk også fremstillet i et meget naturtro materiale, der giver dem en god balance mellem fast og fleksibelt. Materialet er altså perfekt til simultan nydelse, idet dildoen giver en perfekt pasform i takt med jeres bevægelser. Havde materialet været mere fast, så havde det hurtigt gået hen og blevet en ubehagelig oplevelse, hvilket langt fra er tilfældet! Kombineret med en god vandbaseret glidecreme, så vil du/i opleve en særdeles behagelig, nænsom og ikke mindst fortryllende stimuli uanset hvor hed og vild legen bliver.

Dobbelt Dildo - Hvorfor ikke bare en almindelig dildo?

Man kan stille sig selv spørgsmålet; Hvorfor ikke bare en almindelig dildo eller vibrator? Selvom både dildoer og vibratorer kan bruges som frækt par sexlegetøj til at pirre og forkæle hinanden med, så er der altså bare nogle ting man ikke på samme måde kan opleve uden en dobbelt dildo. Har man først prøvet en dobbelt dildo, så er man ikke længere i tvivl om de enestående fordele der er ved at nyde stimuli simultant. Tæthed, nærhed fællesorgasmer bliver alt sammen ligetil at udleve med en dobbelt dildo.
Da der er en del af vælge mellem her på shoppen, kan det svært at vælge rigtig første gang. Af den grund kan man med fordel gøre sig nogle overvejelser før man begiver sig i kast med et køb. Først og fremmest og ligetil er det, at beslutte sig for om man ønsker en dobbelt dildo til dobbelt penetration eller til parsex. Dernæst er det en god idé, at overveje diameteren. Længen har ikke meget at sige, da man som sagt selv vælger hvor dyb en penetration man ønsker, men diameteren er relevant ift. hvor meget fylde man foretrækker. Til sidst skal man beslutte sig for farve, og så er man good to go! Oplev fællesorgasmer i sent vil glemme.